Valg av selskapsform del 3: Aksjeselskap
29. september 2016
Vis alle

Mange nye bedrifter på nett i vinter!

WiCan Data AS er en totalleverandør av hjemmesider, webutvikling, webdesign, hostingtjenester (server) og synlighet på internett. Vi leverer skreddersydde løsninger med responsivt design og universell utforming, slik at alle brukere og plattformer opplever sidene slik de er ment å være.

Vi er opptatt av å designe nettsider som passer til din bedrifts profil, og vi etterstreber brukervennlighet i både bruk, administrasjon og oppdatering av sidene.

I vinter har vi levert mange sider til bedrifter, organisasjoner, idrettsklubber og også boligbyggelag. Her er et lite utvalg!

Kontor Konsult AS
http://kontorkonsult.no

Totalleverandør av kontormøbler.

Sarpsborg Sharks
http://sarpsborgsharks.no

Innebandyklubb i Sarpsborg

Parketteksperten
http://parketteksperten.no

Totalleverandør av gulv

OptiKon Medisinske Senter
http://optikonmedisinskesenter.no

Spesialistsenter innenfor Ortopedi og Kirurgi

Pretec AS
http://pretec.no

Leverandør til industri

Pettersen & Pinderød AS
http://pogp.no

Suge- og spyletjenester i Østfold

Responsivt webdesign

Fra 21. april 2015 begynte Google å prioritere mobilvennlige nettsider i søkeresultatene sine. Mobil-uvennlige sider kan i verste fall forsvinne helt fra søkeresultatene, noe som selvfølgelig er uheldig for de det gjelder. Statistikken viser at andelen brukere som leser sidene fra mobile enheter faktisk er større enn fra PC!

Vi har hjulpet mange av våre kunder med å tilpasse sine hjemmesider til responsivt design. Ta gjerne kontakt med oss for en helt uforpliktende prat rundt temaet.

WordPress

WordPress er et moderne publiseringsverktøy med høy fokus på brukervennlighet, nettstandarder og utseende. I de fleste tilfeller benytter vi dette systemet på alle våre kunder. Det er et perfekt verktøy for bedrifter, organisasjoner, idrettsklubber eller andre behov. Vi viser deg gjerne en demonstrasjon!