7 grunner for å bytte til Office 365

9 grunner for å flytte din bedrift til skyen.
3. oktober 2018
Microsoft Teams tar over for Skype.
16. januar 2019
Vis alle

7 grunner for å bytte til Office 365

Microsoft Office 365 er en skybasert plattform som gjør det mulig å få tilgang til viktige filer og dokumenter fra hvor som helst og fra alle plattformer. Office 365 er alle programmene som du kjenner fra før så som Word, PowerPoint, Excel men også mye mer. Office 365 har utrolig mange funksjoner som hjelper din bedrift og her er 7 grunner for å bytte til Office 365.

1 Tilgjengelighet

Arbeid fra hvilken enhet som helst i hele verden. Uavhengig om du jobber med pc, nettbrett eller mobiltelefon kan du få tilgang til din arbeidsplass gjennom en webleser. Du får tilgang til dine dokumenter direkte fra web.

 

2 Skalerbarhet

Office 365 fungerer slik at du betaler for det du bruker. Denne modellen gjør det mulig å legge til eller ta bort brukere fra din bedrift gjennom å klikke på en knapp. Når din bedrift vokser så vokser Office 365 i takt med bedriften. OneDrive inngår i alle ulike pakker og gir deg en stor mengde datalagring. Faktisk kan du utvide lagringsmengden i det uendelige hvis du skulle ha behov for det.

 

3 Sikkerhet

Office 365 inkluderer høy datasikkerhet gjennom regelmessige sikkerhetskopier, kryptering av data, mulighet for å rettighetstyre tilgang, sikrer passord og mye mer. Uansett hvor du er i verden så sikkerhetskopieres dine filer automatisk og sikkert online.

 

4 Garantert oppetid

Microsoft Office 365 innebærer en serviceavtale som garanterer 99,9 prosent oppetid. Skulle din bedrift allikevel møte på problemer så tilby naturligvis WiCan Data god support.

 

5 Brukervennlig

Office 365 benytter seg av en webbasert administrasjonkonsoll samt bransjeledene virus- og spambeskyttelse. Via konsollen kan du administrere alle bedriftens Office 365 abonnement.

Uavhengig om du jobber via en pc eller en mobil enhet så er du mulig å lage og redigere dokumenter.

 

6 Samarbeid

Du kan samarbeide med kollegaer for å skape felles dokumenter i sanntid. Det er enkelt å lage passord beskyttede dokumenter som du kan dele med brukere både i og utenfor bedriften

 

7 Kostnadseffektivt

Å drive en bedrift omfatter alltid It-kostnader til en viss grad, inklusive programvare og andre kostnader. Med Office 365 blir It-kostnadene forutsigbare og rimelige.

Det finnes ingen skjulte kostander i Office 365. Alle abonnement faktureres per måned eller år og du bestemmer hva som passer din bedrift.

Office 365 vokser sammen med din bedrift og det er enkelt for deg å øke eller redusere antall brukere.

 

Er du interessert i hva Office 365 kan gjøre for din bedrift? Da er du velkommen til å ta kontakt med oss for avtale en prat.

Stig Owe
Stig Owe
Stig Owe jobber som kundeansvarlig i WiCan Holding AS. Han er opptatt av å gi bedrifter gode og ikke minst effektive støtteløsninger slik at de kan fokusere på sin kjernedrift og bruke mindre tid på "alt annet".