Digitalt frokostseminar - Hvordan doble omsetningen ved hjelp av digitalisering

Dato: 19.06.2020

Tidspunkt: 08:30 - 09:15

Det er en rivende teknologisk utvikling om dagen. Alt som kan digitaliseres vil bli digitalt. Mange norske virksomheter står nå overfor vanskelige veivalg om hvordan man skal kombinere de tradisjonelle salgs- og distribusjonskanalene med ulike former for multikanalstrategier. Hva med vekst? Ønsker vi vekst? Den viktigste oppgaven en virksomhet har er å skape inntekter, og de må være så høye at det er nok for å opprettholde driften. Hans-Morten sin påstand er at uten vekst vil alle virksomheter oppleve stagnasjon, i verste fall tilbakegang, og at gjentatte lønnsomme salg er livsnerven i enhver virksomhet. 

Meld deg på for å høre daglig leder i Wican Gruppen; Hans-Morten, fortelle om hvordan Wican har klart å doble omsetningen ved hjelp av digitalisering. 

Dagens temaer:

  • Den digitale og teknologiske utviklingen
  • Hvordan doble omsetningen ved hjelp av digitalisering og teknologi – Wican’s historie
Del

Påmeldingen starter snart!

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med med vår arrangementansvarlig Bent på bent@wican.no

Portrettbilde av Hans-Morten Anonsen

Hans-Morten Anonsen

Rådgiver, Wican

Hans-Morten er en kreativ sjel som hele tiden ser muligheter og er videre veldig nysgjerrig på hvordan selskaper skal vokse. Hans innovative tankegang har gjort at Wican gjennom årene stadig har vokst og utviklet seg. Les blogginnlegg

Portrettbilde av Bent Hansen Widnes

Bent Hansen Widnes

Rådgiver, Wican

Bent er strukturert, kunnskapsrik og nysgjerrig. Han er svært belest og har som regel noe å bidra med i enhver samtale uansett tema.