Blogg


Publisert 16.09.2020 - Rådgivning

Forretningsmodell (Forretningsplan, del 3 av 8)

En forretningsmodell skal kortfattet beskrive hvordan du planlegger å drive bedriften for å oppnå lønnsomhet. Har du gjort en grundig evaluering av markedet, produktet eller tjenesten du skal selge, er du allerede godt på vei. Ved å utarbeide en god forretningsmodell med oversikt over alle prosesser og ressurser bedriften din må ha for å selge sine produkter og tjenester, er forutsetningene for å lykkes enda større.

Les mer

Publisert 11.09.2020 - Rådgivning

Forretningsidé (Forretningsplan, del 2 av 8)

Heldigvis finnes det ikke noen fasit for hva en god forretningsidé er, og den trenger nødvendigvis ikke være revolusjonerende og innovativ. Kanskje din idé skaper en ny og enklere måte å distribuere produkter på, eller at en salg- og bestillingsprosess gjør at produktet kan selges til en lavere pris i et allerede eksisterende marked. Det som er avgjørende er at forretningsidéen løser et problem, og at det finnes kunder som er villig til å betale for akkurat din løsning.

Les mer

Publisert 07.09.2020 - Rådgivning

Hvorfor lage en forretningsplan? (Forretningsplan, del 1 av 8)

Før du velger å etablere et selskap og begynne på reisen som bedriftseier, er det flere vesentlige ting du må ha avklart og planlagt. Dette er best gjort ved å utarbeide en forretningsplan. Denne planen skal fungere som et styringsverktøy som beskriver hva du skal gjøre, hvordan du skal gjøre det og hvorfor.

Les mer

Publisert 03.08.2020 - Marked

Hvorfor outsource markedsføringstjenester?

Markedsføring er et stort og komplekst fag som krever mye kunnskap, kompetanse og tid, men som er en viktig investering i bedriften for å øke synlighet, konverteringer og inntjening.

Les mer

Publisert 14.07.2020 - IT

7 grunner til å satse på salg via nettbutikk

Stadig flere bedrifter velger å gjøre sine produkter og tjenester tilgjengelig via nettet, og vi ser at de som gjør dette opplever økt salg. Mens 8 av 10 nordmenn handler gjennom nettbutikker, er det kun 2 av 10 bedrifter som tilbyr salg over nett.

Les mer

Publisert 19.05.2020 - Regnskap

Del 2: Hvorfor outsource regnskapet

Diskusjonene og synsingen om viktigheten av å digitalisere regnskapet florerer i media, og mange bedrifter begynner å se det betydelige potensialet i å automatisere interne prosesser.

Les mer

Publisert 26.04.2020 - Rådgivning

Pandemien som digitaliserte bedrifter og endret kjøpsadferden

Da korona-pandemien inntraff Norge ble vi alle nærmest digitalisert over natten. Mange bedrifter ble tvunget til å tenke nytt og levere produkter og tjenester på nye måter.

Les mer

Publisert 26.04.2020 - Regnskap

Del 1: Hvorfor digitalisere regnskapet

Det har vært en lang tradisjon i Norge at større bedrifter har ønsket å ha kontroll på regnskapet i eget hus, og har derfor ansatt egne regnskapsførere for å håndtere bilagsføringen i selskapet.

Les mer

Publisert 26.04.2020 - Marked

5 tips til hvordan bedriften kan håndtere en krise?

Hva skjer med oss når noe uforutsett rammer bedriften, eller enda verre et helt samfunn eller en hel verden? Korona-krisen som for alvor traff Norge 12. mars 2020 har for alltid endret måten vi tenker og jobber på...

Les mer

Publisert 26.04.2020 - Marked

Hva er egentlig søkemotoroptimalisering?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et langt og vanskelig ord, men det betyr rett og slett at man optimaliserer en nettside for å bli synlig på søkemotorer. Men hva betyr det å optimalisere for å bli synlig på søkemotorer? Har man egentlig kontroll over dette?

Les mer

Filter