Roy Keneth Skaug

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Roy Keneth har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, samt i Regnskap og Revisjon fra HIOF. I tillegg har han en siviløkonom-utdannelse fra NMBU i Ås. Før regnskapsstudier og jobb i Wican, har Roy Keneth jobbet innen detaljhandel og forsikringsbransjen. Utenom jobb synes Roy Keneth livet er best ute – på teltur eller fisketur med familie og venner.

Martin Marhaug

Regnskapsmedarbeider

Martin har en Bachelor i Økonomi og ledelse fra NTNU på Gjøvik. Han er glad i ryddige regnskap, og å finne smarte løsninger for å effektivisere arbeidet. På fritiden er Martin glad i styrketrening og å se på fotball (helst iført trøyer i rødt og hvitt).

May Helen Eilertsen

Regnskapsmedarbeider

May Helen er ansatt som regnskapsmedarbeider på vår avdeling i Halden, etter 10 år som kokk. Arbeid med restaurantens regnskap ga mersmak, og hun er nå omskolert – til vår store glede! På fritiden tilbringer May-Helen mye tid med familien, i tillegg til å være en ivrig dartspiller. Hun har fra ung alder vært interessert i fotball, og er ihuga fan av Manchester United.

Bjørn Andreas Grønland

Statsautorisert regnskapsfører | MVA-rådgiver

Bjørn Andreas har de siste årene jobbet som autorisert regnskapsfører i familiens bedrift i Halden. Han har tidligere drevet egen bedrift, samt jobbet over 10 år med produksjon av bl.a. sjøkabler, men utdannet seg i 2019 til regnskapsfører. Bjørn Andreas syns det er spennende å finne de riktige integrasjonene for de ulike kundene for å gjøre arbeidshverdagen deres lettere. Bjørn Andreas er en ivrig dartspiller og har reist i inn- og utland for å delta i ulike mesterskap. I fellesferien pakker han gjerne bilen full av fiskeutstyr, båtvester, badeshorts og hundebur, og setter kursen mot hytta i Sverige. Der lever han late dager med kone og barn, gjennom hele sommeren.

Arve Lindstrøm

Statsautorisert regnskapsfører

Arve startet som dataforhandler i 1987, og utvidet etter hvert driften til å også føre regnskap for små og store kunder. I løpet av årene som regnskapsfører har teknologien utviklet seg enormt. De helt første regnskapene førte han faktisk på diskett! De siste årene har han for det meste jobbet i skyen og trives godt med det. Arve, og resten av familiebedriften Datahjelp, slo seg nylig sammen med Wican Regnskap Halden, og sammen flyttet de nylig inn i nye, fine lokaler i Knivsøveien. Arve har i tillegg til å være regnskapsmann, alltid hatt en stor interesse for motor. Med erfaring fra både bildellager og som sjåfør, har interessen de siste årene gått over til veteranmopeder. Han elsker å både mekke, og å kjøre langturer på sin Tempo Corvetto, og deltar årlig i «Grensepeden» – et treff for mopedentusiaster.

Ann-Helen Torgalsbøen Pedersen

Statsautorisert regnskapsfører

Ann-Helen har totalt 30 års erfaring innen regnskapsbransjen, og begynte å jobbe hos regnskapsavdelingen vår i Halden i august 2023. Hun har de siste 15 årene jobbet som daglig leder i et regnskapskontor i Halden, og etter bestemmelsen om nedleggelse, tok hun med seg de fleste av sine kunder over til Wican Regnskap Halden. Ann-Helen er ansatt som statsautorisert regnskapsfører hos oss, og vi er veldig glade for å ha fått med oss Ann-Helen på laget. Fritiden tilbringer Ann-Helen mest mulig med barnebarna, og på sommeren er hun og familien mye på hytta ved kysten. Hun bruker mye tid utendørs, og liker seg spesielt godt på tur i skogen og på fjellet. Ellers er hun aktivt engasjert i Odd Fellow-ordenen.

Silje-Marie Sundt Skaug

HR- og lønnsmedarbeider

Silje jobber med HR, lønn og regnskap, og hun stortrives med å sette ting i system og få tallene til å gå opp. Hun har studert HR-ledelse på NKI, og har jobbet i over 10 år som daglig leder i en spa-salong. Der hadde hun blant annet ansvaret for personalet, HMS og den daglige driften. Silje er et skikkelig A-menneske og elsker å starte dagen med trening – gjerne før resten av familien har våknet. Etter arbeidstid engasjerer hun seg stort i barnas aktiviteter (hockey og fotball), blant annet som lagleder og dugnadsansvarlig. Når hun skal slappe av, pakker hun tursekken med fiskestang og hengekøye, og drar til skogs.

Jeanette Elisabeth Hansen

Trainee regnskap

Jeanette jobber som Trainee, og kombinerer dette med regnskapsstudier på Høgskolen i Østfold. Hun syns det er veldig spennende og lærerikt å kombinere teori og praksis – side om side. Fra tidligere har Jeanette erfaring fra dagligvarehandel og retail, der hun blant annet har jobbet som daglig leder med ansvar for økonomi og regnskap. Hun har også fagbrev i Laboratoriefag og har jobbet som lærling og vikar på Borregaard. På fritiden liker Jeanette å være aktiv – både med og uten familien. Hun liker å trene og gå på turer i skog og mark med hunden sin.

Ann Kristin Eilertsen Hodne

Biotekst kommer ...