Roy Keneth Skaug

Daglig leder Wican Regnskap Halden | Autorisert regnskapsfører

Roy Keneth har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, samt i Regnskap og Revisjon fra HIOF. I tillegg har han en siviløkonom-utdannelse fra NMBU i Ås. Før regnskapsstudier og jobb i Wican, har Roy Keneth jobbet innen detaljhandel og forsikringsbransjen. Utenom jobb synes Roy Keneth livet er best ute – på teltur eller fisketur med familie og venner.

Martin Marhaug

Regnskapsmedarbeider

Martin har en Bachelor i Økonomi og ledelse fra NTNU på Gjøvik. Han er glad i ryddige regnskap, og å finne smarte løsninger for å effektivisere arbeidet. På fritiden er Martin glad i styrketrening og å se på fotball (helst iført trøyer i rødt og hvitt).

May Helen Eilertsen

Regnskapsmedarbeider

Dette er May Helen. Hun er ansatt som regnskapsmedarbeider på vår avdeling i Halden, etter 10 år som kokk. Arbeid med restaurantens regnskap ga mersmak, og hun er nå omskolert – til vår store glede! På fritiden tilbringer May-Helen mye tid med familien, i tillegg til å være en ivrig dartspiller. Hun har fra ung alder vært interessert i fotball, og er ihuga fan av Manchester United.

Bjørn Andreas Grønland

Autorisert regnskapsfører

Bjørn Andreas har de siste årene jobbet som autorisert regnskapsfører i familiens bedrift i Halden. Han har tidligere drevet egen bedrift, samt jobbet over 10 år med produksjon av bl.a. sjøkabler, men utdannet seg i 2019 til regnskapsfører. Bjørn Andreas har fra tidligere mye erfaring med tradisjonelt regnskap, men har den siste tiden jobbet mer digitalt. Han synes det er spennende å finne de riktige integrasjonene for de ulike kundene for å gjøre arbeidshverdagen deres lettere. Bjørn Andreas er en ivrig dartspiller og har reist i inn- og utland for å delta i ulike mesterskap. I fellesferien pakker Bjørn Andreas gjerne bilen full av fiskeutstyr, båtvester, badeshorts og hundebur, og setter kursen mot hytta i Sverige. Der lever han late dager med kone og barn, gjennom sommeren.

Arve Lindstrøm

Autorisert regnskapsfører

Arve er ny hos Wican, men gammel i game’et. Han startet som dataforhandler i 1987, og utvidet etter hvert driften til å også føre regnskap for små og store kunder. I løpet av årene som regnskapsfører har teknologien utviklet seg enormt. De helt første regnskapene førte han faktisk på diskett! De siste årene har han for det meste jobbet i skyen og trives godt med det. Arve, og resten av familiebedriften Datahjelp, slo seg nylig sammen med Wican Regnskap Halden, og sammen flyttet de nylig inn i nye, fine lokaler i Knivsøveien. Arve har i tillegg til å være regnskapsmann, alltid hatt en stor interesse for motor. Med erfaring fra både bildellager og som sjåfør, har interessen de siste årene gått over til veteranmopeder. Han elsker å både mekke, og å kjøre langturer på sin Tempo Corvetto, og deltar årlig i «Grensepeden» – et treff for mopedentusiaster.