Kathrine A. Andersen

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Kathrine har lang erfaring innenfor regnskap og er en av veteranene hos Wican. Hun jobbet over 10 år på kontoret vårt i Fredrikstad, før hun i 2022 gikk over som daglig leder for Drøbak-avdelingen vår.

Heidi Kristine Mostad

Regnskapsfører

Heidi har lang fartstid som regnskapsfører, og har erfaring med både små og store bedrifter innenfor flere ulike bransjer. Hun stortrives med hektiske dager og synes det er gøy med utfordringer. Heidi står på og sørger for at alle kundene våre er godt ivaretatt.

Marit Helene Winge

Regnskapsfører

Marit har lang erfaring innen regnskap og lønn. Hun tar utfordringer på strak arm og synes det er spennende med nye programmer og digitalisering. Det merkes at Marit er glad i mennesker slik hun møter både sine kunder og kollegaer.

Trine Kvam Biesenbaum

Regnskapsfører

Trine har bred kompetanse innen regnskap og lønn. Både kunder og kollegaer nyter godt av hennes erfaringer. Hun trives godt med arbeidet og syns det er spennende. Er du kunde av Trine, er du i gode hender.

Yan Liu

Statsautorisert regnskapsfører

Yan har en bachelor i revisjonsfag fra Høgskolen i Oslo (dagens OsloMet). Hun har lang erfaring innen regnskap og lønn – både fra offentlig og privat sektor. Yan er nysgjerrig, nøyaktig og pliktoppfyllende, og hun er ikke redd for å ta fatt på nye utfordringer. På fritiden liker hun å jobbe i hagen eller trene.