Henrik Næsje

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Henrik kan ved første øyekast fremstå som litt reservert. Men ikke la deg lure! Henrik er nemlig svært dyktig og erfaren i stort sett det meste innen regnskap, og har alltid gode tips og råd til hvordan man kan håndtere krevende situasjoner på en effektiv og lønnsom måte. Som følge av at han spiller på FFKs Old Boys lag er han også kontorets største FFK fan.

Wenche Berget

Fagansvarlig Regnskap

Wenche jobber som fagansvarlig på regnskapsavdelingen vår i Fredrikstad, hvor hun sørger for god flyt i hverdagen for både kunder og kollegaer. Hun har jobbet som autorisert regnskapfører i 20 år, har drevet eget regnskapskontor i 13 år, og er spesielt dreven på årsoppgjør og skatt. Hun er særs god i rådgiverrollen og elsker å møte nye mennesker, dele av sin kunnskap og se andre blomstre. Wenche er ei nysgjerrig dame som er glad i nye impulser. Hun fyller fritiden med matlaging og venninne- og familieturer, gjerne i kombinasjon med opplevelser som toppturer eller konserter. Eventuell frustrasjon som kan komme krypende, rekker aldri å ta stor plass hos Wenche, da hun ukentlig får den ut ved å slå løs på en boksesekk på trening. Denne dama har altså både bein i nesa og muskler i arma!

Linda Andersen

Regnskapsmedarbeider

Linda har jobbet på regnskapsavdelingen i snart 10 år, primært med lønn. Hun har svært høy arbeidsmoral og servicenivå og går aldri hjem før jobben er gjort. Linda er en viktig bidragsyter på regnskapsavdelingen for både kunder og kollegaer.

Magdalena Vatnfjord

Statsautorisert regnskapsfører

Magdalena har lang fartstid innen regnskap og har en Bachelor i Revisjon. Hun elsker PowerOffice, så står du fast og trenger hjelp, er det Magdalena du skal ringe. Hun kan også mye om Rægging, amcar og Cadillacs.

Marie T. Kase Bjørnli

Regnskapsmedarbeider

Marie er utdannet regnskapskonsulent og har erfaring med både forretningsregnskap og landbruksregnskap. Marie elsker å jobbe med digitale regnskapsløsninger og med sitt gode humør og positive holdning, yter hun 100% for både kunder og kollegaer.

Sandra Katrine Jenderå

Regnskapsmedarbeider

Sandra har studert regnskap på Fagakademiet, og har vært ansatt i Wican siden 2016 – først i Halden, og deretter i Fredrikstad. Hun jobber mye med bankintegrasjoner, og er en racer i de fleste økonomisystemer. Sandra er aldri lei å be om hjelp, og stiller alltid opp for kollegaene sine når det trengs. Hun er grundig i alt hun gjør, og mer effektiv dame skal du lete lenge etter. Sandra har egentlig ikke noe annet valg enn å være supereffektiv, for livet med 2 barn under 3 år er ikke noe slaraffenliv. Når barna er lagt, og hunden er luftet, er det beina på bordet og rødt i glasset.

Tone Svensson

Regnskapsmedarbeider

Tone kom rett fra regnskapsstudier på Fagakademiet til kontoret vårt i Fredrikstad. Hun har tidligere jobbet innen ulike serviceyrker og i psykiatrien, men elsker nå å forenkle hverdagen til kundene våre med digitaliserte regnskapsløsninger. Tone bor landlig til på en familiegård med alt fra ender og kalkuner, til tanter og foreldre rundt seg. Når hun ikke mater endene eller steller i grønnsakshagen, er Tone glad i å slå seg løs på metall- og prog rock-konserter med venner.

Helle Marie Holum Olsen

Trainee regnskap

Helle startet på regnskapsavdelingen vår i Fredrikstad i februar 2022, og sjarmererte oss raskt med sitt engasjement og positivitet. Ved siden av å ha en trainee-stilling hos oss, tar Helle en Bachelor i Regnskap på HIØ. Hun elsker å sette ting i system, lage lister og ha full kontroll – så ingen tvil om at Helle er et fantastisk tilskudd til regnskapsavdelingen vår. Helles «guilty pleasure» er mobilspill, og hun gir seg ikke før spillet er «runda». Hun er også stor fan av puslespill – jo større, jo bedre! Helle liker seg godt på hytta på fjellet og går gjerne på bortoverski. Hun elsker dyr – og da spesielt katten sin Susie.

Sebastian Øversveen Anonsen

Regnskapsmedarbeider

Sebastian har en bachelor i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Østfold, og jobber som regnskapsmedarbeider hos oss. Han kom til oss etter å ha jobbet som Controller i et regnskapsbyrå som hovedsakelig jobber med landbruk og kjøp og salg til bønder. Der var arbeidsoppgavene hans blant annet forenkle og digitalisere økonomisystemer. Sebastian er en ambisiøs kar med mye pågangsmot og driv, og han har etter hvert planer om å ta en master i ledelse. Han har tidligere spilt hockey aktivt i mange år, men har med tiden byttet ut pucker med golfballer.