Olya Daffinrud

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Olya har solid utdannelse og erfaring innen økonomi og ledelse. Hun brenner for endring og fornying, leter alltid etter nye og bedre måter å jobbe på og trives med innovasjon og digitalisering. Olya er veldig sosial og opptatt av å skape positive relasjoner. Hun er glad i gode diskusjoner og har stor takhøyde for ulike meninger. Ellers liker Olya å reise, spesielt i Asia. Hun elsker å skape gode minner og samle på gode opplevelser.

Sissel Kristoffersen

Regnskapsmedarbeider

Sissel har lang erfaring fra regnskapskontor hvor hun har jobbet med både små og store firmaer i mange ulike bransjer. Hun har med tiden opparbeidet seg en god tverrfaglig kompetanse som hun gledelig deler med sine kollegaer og kunder. Sissel synes det er spennende å lære nye programmer og brenner for digitalisering. Hun liker ikke å sitte i ro, så etter en endt arbeidsdag på kontoret, er hun å finne på et dansegulv eller treningssenter.

Berit Mathisen Gaarder

Statsautorisert regnskapsfører

Berit er utdannet registrert revisor og har blant annet jobbet ni år i revisjonsbransjen. Berit jobber hovedsakelig med regnskap og årsoppgjør mot forskjellige bransjer, blant annet butikkhandel, bygg og anlegg og servicebransjen. Hun fører i dag regnskap for flere frivillige foreninger, hvor hun er en racer i spesialregler. Berit er i tillegg en racer i Excel.

Marcelina Mroz

Regnskapsmedarbeider

Marcelina har en Bachelor i Regnskap, og en Master i ledelse i offentlig administrasjon fra Polen. Etter endte studier flyttet hun til Norge, og startet hos Wican i Larvik i jan 2022. Hun synes jobben er veldig spennende og leter alltid tålmodig etter de aller beste digitale løsningene for kundene våre. På fritiden er hun glad i å gå på tur i skogen med barna sine, i tillegg til å lese spenningsbøker og se film.