VIL DU NÅ FLERE KUNDER?

Øk trafikken med Google Ads!

Med Google Ads kan du treffe dine potensielle kunder akkurat når de leter etter det du tilbyr. Dra nytte av målrettet annonsering for å øke besøkende til nettsiden din, bygge din merkevare, og drive flere salg.

Vi kan tilby

Målrettet annonsering

Nå de rette kundene basert på demografi og interesser.

Kostnadseffektivitet

Optimaliser budsjettet med riktig budstrategi.

Annonseeffektivitet

Forbedre kampanjer og annonser basert på resultater.

Detaljert rapportering

Få innsikt med omfattende ytelsesrapporter.

Søkeordoptimalisering

Bruk relevante søkeord for maksimal synlighet.

Økt nettbutikksalg

Øker trafikken til din nettbutikk og genererer flere salg.

NÅ DITT PUBLIKUM

MED GOOGLE ADS!

Vi i Wican Marked hjelper deg med å lage skreddersydde annonser som vises når potensielle kunder søker etter produkter og tjenester som dine. Kombiner Google Ads med andre digitale markedsføringsstrategier for en omfattende tilnærming som øker synligheten, driver trafikk til nettsiden din og skaper vekst for din bedrift.

Hva er stegene i...

01

Kontakt oss

Ta kontakt med oss og del din kontaktinformasjon, slik at vi raskt kan komme i gang med å diskutere dine behov og mål for annonseringen din.

02

Strategisamtale

Vi går gjennom dine markedsføringsmål og målgruppe. Dette gir oss verdifull innsikt som vil hjelpe oss med å utvikle en skreddersydd kampanje for din bedrift.

03

Kampanjeutforming

Vi tar oss av utformingen av din Google Ads-kampanje. Vi fokuserer på nøkkelord, annonsetekst og målretting for å sikre best mulig resultat.

04

Optimalisering

Vi følger nøye med på ytelsen til din Google Ads-kampanje og gjør kontinuerlige justeringer for å sikre at den leverer best mulig resultat. 

...denne prosessen?

Vi er et dedikert team på 8 talentfulle jenter med variert kompetanse innen markedsføring. Med vår helhetlige tilnærming til markedsføring tilbyr vi en omfattende løsning som inkluderer blant annet profesjonelt webdesign, tekstinnhold, bilderedigering, grafisk design og søkemotoroptimalisering.

 

Vår ekspertise spenner over ulike bransjer, og med nærmere 60 års samlet erfaring innen markedsføring, design, innholdsproduksjon og merkevarebygging skaper vi kundevennlige opplevelser som gir verdi til virksomheten din. Vi er stolte av arbeidet vi gjør og elsker å se våre kunders suksess.

 

La oss være din markedsføringspartner som tar seg av alt fra webdesign til markedsføring. Sammen skaper vi vekst og suksess for din bedrift.

Hvorfor, hvorfor ikke?

Hvordan fungerer Google Ads?

Google Ads er et kraftig verktøy for online annonsering som lar bedrifter nå ut til sitt publikum på Google-søkeresultatsider og andre nettverk. Annonser vises for potensielle kunder når de søker etter relevante nøkkelord eller mens de utforsker nettsteder i Google-nettverket. Du betaler kun når noen klikker på annonsen din, noe som gjør det til en kostnadseffektiv markedsføringsløsning.

Hvorfor bruke Google Ads i markedsføringen?

Google Ads gir deg muligheten til å nå ut til potensielle kunder på det eksakte tidspunktet de søker etter produktene eller tjenestene dine. Du kan målrette annonser basert på søkeord, demografi, geografisk plassering og mye mer, noe som gjør det til en svært effektiv markedsføringskanal.

Hva er kostnaden for å annonsere med Google Ads?

Kostnaden for Google Ads avhenger av flere faktorer, inkludert ditt budsjett, konkurransen i din bransje, og kvaliteten på annonsekampanjen din. Du kan angi et daglig budsjett og justere det når som helst, og du betaler kun når noen klikker på annonsen din (Pay-Per-Click).

Vi i Wican Marked tar 2490,-/mnd for å drifte annonsene. Dette er ikke inkludert annonsebudsjett.

Hvordan vet jeg om dette er effektivt for min bedrift?

Google Ads gir omfattende rapporter og analyser som lar deg spore ytelsen til annonsekampanjene dine. Du kan se antall visninger, klikk, konverteringer og mer. Ved å analysere disse dataene kan du måle avkastningen av investeringen og gjøre justeringer for å optimalisere ytelsen.

Hvordan kan jeg komme i gang med Google Ads?

For å komme i gang med Google Ads, kan du kontakte oss for en gratis konsultasjon. Vi vil hjelpe deg med å definere dine mål, sette opp en effektiv annonsekampanje og optimalisere den for best mulig resultat. Vi tar hånd om alt fra oppsett til oppfølging, slik at du kan fokusere på å drive din bedrift fremover.

Oppdag kraften i Google Ads i dag!

I en verden hvor konkurransen er hard, er det viktigere enn noen gang å skille seg ut og nå dine potensielle kunder på rett tidspunkt. Med vår ekspertise innen Google Ads kan vi hjelpe deg med å skape målrettede annonsekampanjer som gir deg betydelig eksponering på nettet. Øk synligheten, øk trafikken til nettsiden din og konverter flere besøkende til kunder med vår skreddersydde tilnærming til digital markedsføring.

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.