Hva er egentlig public display?

Slik blir du en vinner på digitalisering
25. oktober 2019
Vis alle

Hva er egentlig public display?

Du ser dem på bussterminaler, i butikker, flyplasser og på restauranter. Public display er en stor skjerm som har spesifikasjoner og egenskaper som gjør at den egner seg godt både som skjerm, digitale reklameskilt og informasjonstavler. Først og fremst er Public display laget for å dekke et behov hos selskaper med behov for å publisere informasjon eller en salgsrettet kampanje mot publikum. Ofte snakker vi om proffskjermer for å skille dem fra ordinære TV- eller PC-skjermer.

 

Public display utkonkurrerer projektoren

Mange bedrifter bruker også offentlige skjermer i sine møterom til fordel for en projektor hengende fra taket. Med en skjerm ser det profesjonelt ut og du slipper ledninger som henger løst og susing fra prosjektorviften. Dessuten er et Public display brukervennlig med rask oppstart og enkelt i bruk både for de som er IT-kyndige og de som ikke er det.

 

En helt ny måte å kommunisere på

WiCan bruker skjermer i alle rom.

Digitale reklameskilt kan være et stort Public display, eller en kombinasjon av flere proffskjermer.Det finnes også kiosker eller nettbrett der brukere kan navigere og utføre handlinger og kjøp. Du har kanskje selv benyttet den hos Narvesen eller på McDonalds flere ganger?

 

Unike muligheter med innebygd software

Med innebygd software kan du enkelt produsere og publisere innhold på flere skjermer samtidig, plassert på ulike steder. Eksempelvis kan hovedkontoret med noen få tastetrykk distribuere salgsrettede kampanjer ut til alle skjermene i butikkene over hele landet at det er tilbud eller kampanjer på aktuelle produkter i et gitt tidspunkt.

 

Robuste skjermer for kommersiell bruk

Det som skiller Public display fra en TV du har hjemme, er at skjermen har egenskaper som gjør at den kan stå i støvete og fuktige omgivelser eller utendørs og være utsatt for vær og vind.

 

Public displays finner stadig nye bruksområder og det er i utgangspunktet ingen begrensinger for hva du kan vise frem av informasjon og hvor du kan plassere dem. Vi i WiCan benytter Public display skjermer i våre møterom og har levert flere løsninger til alt fra legekontorer til industribedrifter.

 

Ta kontakt med oss hvis du er «litt nysgjerrig».

 

Bent Hansen Widnes
Bent Hansen Widnes
Bent Widnes Hansen er gründer av WiCan Gruppen. Han jobber i dag som forretningsrådgiver. Bent engasjerer seg i effektiv forretningsdrift ved hjelp av digitale verktøy. "Vi skal tilby digital effektivisering samtidig som vi gir god personlig service ".