Mange spør hva WiCan egentlig gjør?

Fakturering og miljøet?
22. mars 2018
Samarbeider du godt med regnskapsbyrået ditt?
17. april 2018
Vis alle

Mange spør hva WiCan egentlig gjør?

Hva driver vi med egentlig er spørsmål jeg fra tid til annen får i kundemøter. Jeg kan godt skjønne spørsmålet for vi holder på med mye forskjellig. En ting er felles for alt vi gjør, nemlig: Det skal gjøre arbeidshverdagen din enklere. Vi tar oss av støttefunksjoner som It-drift, regnskap, telefonløsninger med mer slik at du kan fokusere på din bedrifts kjerneoppgaver.

Vårt mål er alltid å levere god service og oppfølging til våre kunder. Til oss skal du kunne ringe og spørre etter din kontaktperson som kjenner akkurat din bedrift. I WiCan er vi en sammensveiset gjeng med 22 glade, humørfylte og svært kompetente medarbeidere. Disse medarbeiderne sørger hver dag for at over 400 bedrifter i Østfold får en enklere arbeidshverdag. Vi vokser stadig og målet er å hjelpe enda flere bedrifter i tiden framover.

 

WiCan Data AS  – Din «IT sjef» og sparringspartner.

Vi ønsker å være din IT-sjef og sparringspartner slik at du kan fokusere på din bedrifts hovedoppgaver. På dette området drifter vi alt fra en maskin som bare står og tar en backup til store miljøer med 10 – 12 servere og tilhørende nettverk med arbeidsstasjoner og printere. Vi leverer naturligvis også it utsyr som pc, printer, mobiltelefon og lignende.
Les mer om WiCan Data AS

 

WiCan regnskapstjenester – Din «regnskapsmedarbeider» og sparringpartner.

Vi mener at regnskap ikke bare er å finne den regnskapsføreren som er best på debet og kredit, med eller uten momskode. Det er så mye mer enn det du bør tenke på.  Det er viktig å velge den regnskapsføreren som kan gi deg den beste løsningen totalt sett. I dagens konkurranse tror vi det er viktig at du konsentrerer deg om best mulig inntjening for ditt selskap. Da vil du være avhengig av gode rutiner og et oppdatert regnskap slik at du kan ta de rette og nødvendige beslutninger. Husk at et regnskap fort blir historie. Får du en regnskapsrapport som er 2 måneder gammel, er dette historie for lengst og det kan være for sent å sette inn tiltak for å forbedre resultatene.

Vi tilbyr regnskapsløsninger som dekker hele økonomifunksjonen i bedriften. Du velger selv den regnskapspakken din bedrift har behov for.
Les mer om WiCan regnskap sine tjenester

 

 

WiCan ASP – Din leverandør av sikker skytjeneste.

I dagens tider er kanskje ASP et gammelt og slitt ord og hva betyr det egentlig. ASP betyr på engelsk Application Service Provider, på godt norsk serverutleie. Et mer moderne uttrykk for ASP er skytjenester.  Mange skytjenester bruker eksterne serverparker som står utenfor Norges grenser. En stor utfordring for virksomhetene som bruker slike tjenester er å sørge for at avtalen med skytjeneste-leverandøren er i samsvar med norsk lovgivning.

WiCan ASP AS har hele veien hatt som filosofi å eie og drifte vår egen serverpark. Det betyr at serverparken står i Norge og at vi har full råderett på serverne. Vi mener at det vil komme våre kunder til gode gjennom gode priser og skreddersydde løsninger.
Les mer om WiCan ASP AS

 

Så, hva driver egentlig WiCan med?

Som du ser driver vi med ganske mye. Håper jeg har klart å rydde litt i hvilke tjenester du kan få hos oss. Vi ønsker å fremstå som en totalleverandør og en leverandør hvor du kan få hjelp til mange av dine oppgaver for en lønnsom drift. Mange av våre kunder kjøper tjenester fra alle våre forretningsområder og er veldig fornøyd med at de kan henvende seg til et sted.

 

Vår visjon:

WiCan skal være en betydelig bidragsyter til et sterkt næringsliv på Østlandet gjennom å levere gode og effektiviserende digitale løsninger. Vi skal levere med høy grad av personlig service til små og mellomstore bedrifter.

Vårt slagord:

Smarte løsninger. Personlig service.

 

 

Hans-Morten Anonsen
Hans-Morten Anonsen
Hans-Morten Anonsen er styreleder i WiCan Regnskap Fredrikstad AS og var med å starte WiCan Gruppen. Han er engasjert i hvordan IT kan bidra til at små og mellomstore bedrifter kan jobbe mer effektivt ved hjelp av gjennomgående digitaliserte tjenester.