fbpx

Markedsføring

Vi er eksperter på digital markedsføring, og vet hva som skal til for å øke kundeopplevelsen og styrke merkevaren din.

Vil du abonnere på en markedsavdeling?

Har du et spørsmål?

Edit Content

Camilla gleder seg til å høre fra deg!

Vi hjelper deg med ...

Målet vårt er å hjelpe deg og bedriften din med alle markedsrelaterte aktiviteter – ja, rett og slett fungere som deres interne markedsavdeling.

Med skreddersydde aktiviteter, sørger vi for at dere når ut til både eksisterende og nye potensielle kunder med budskap som fenger, i de rette kanalene.

Markedsstrategi og markedsplan

En tydelig markedsstrategi danner grunnlaget for hvilke markedsaktiviteter du bør fokusere på, for å nå de målene du har satt deg. Altså, hvor skal du, og hvordan skal du komme dit. 

Les mer

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring, også kalt content marketing, handler om å skape relevant og verdifullt innhold, som er skreddersydd til bedriftens potensielle kunder og deres interesser.

For eksempel kan et blogginnlegg bidra med å trekke trafikk fra søkemotorer og sosiale medier og føre de inn til bedriftens nettside.

Les mer

Grafisk design og visuell identitet

Det er viktig at førsteinntrykket av bedriftens profil stemmer overens med bedriftens kjerneverdier og gjenspeiler deres identitet.

Vi hjelper deg med å utarbeide en sterk visuell profil, som kan benyttes i alle kontaktpunkt med kundegruppen din. Altså, alt fra nettsider og annonser, til arbeidstøy og promoteringsmateriell. 

Les mer

Sosiale medier

Visste du at markedsføring i sosiale medier er en av de mest kostnadseffektive måtene å tiltrekke seg nye kunder på?

Det bidrar til å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din, i tillegg til at det gir deg god innsikt i hva kundegruppen din responderer godt på. 

Les mer

Nettsider

En god nettside kan ikke bare ha flott design. Den må også gi brukerne den informasjonen de leter etter, være brukervennlig og ikke minst, være søkemotoroptimalisert (SEO).

Ta det med ro - Vi hjelper deg!

Les mer

Annonsering

Digitale annonser gir deg god kontroll over både målgruppe, plassering og budsjett, og er derfor en av de mest målrettede og effektive markedsaktivitetene som finnes.

I motsetning til trykte annonser, hvor alt er låst idet annonsen er trykt, er det altså mulig å gjøre justeringer og optimalisere underveis i de digitale annonseverktøyene.

Les mer


Vårt mål er å få deg og din bedrift til å lykkes!

Vårt lille, men tverrfaglige team har til sammen over 30 års erfaring innen markedsføring, design, innholdsproduksjon og merkevarebygging. Vi elsker å skape gode kundeopplevelser, og styrke merkevaren til kundene våre. Vi legger masse stolthet i jobben vi gjør, og elsker å se verdien det gir kundene våre.  

Vi har god innsikt i og erfaring med mange ulike bransjer – alt fra matvareindustrien, sikkerhets- og håndverkerbransjen, til plastindustrien, og IT- og renholdsbransjen.

Camilla Simonsen

Daglig leder | Wican Marked

Camilla er daglig leder på markedsavdelingen vår, og sørger for at kunder og kollegaer blir veldig godt ivaretatt hver eneste dag. Camilla har dessuten en unik evne til å få ting til å skje, muligens er det fordi hun stort sett alltid ser muligheter der andre kun ser problemer. Tidligere jobbet Camilla en årrekke med produktutvikling og design. Hun var bl. a del av teamet som utviklet roboten AV1, den lille avataren som er utstilt på den permanente utstillingen til Nasjonalmuseet. Før det igjen jobbet hun som restaurantkokk i en Michellin restaurant. I tillegg til et skarpt øye for design og en utsøkt gane for gastronomi, har Camilla også et brennende engasjement for merkevarebygging og organisasjonsutvikling. Hun er detaljorientert til fingerspissene, og sjansen er stor for at du hører Camilla før du ser henne. Latteren hennes smitter nemlig mer enn en britisk mutant, og stemningen hun bidrar til finnes det heldigvis ingen vaksine mot.

Martine Hansen Langdon

Prosjektleder | Digital markedsfører

Martine har en bachelor innen medier og kommunikasjon, og over 15 års erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring fra Norge, Sverige, Danmark og Australia. Hun er hele Wicans humørspreder - uten sidestykke! Martine bobler stadig over av kreativitet (ispedd overtenning i ny og ne), og får alle til å bryte sammen i latter daglig. Men selv om det er mye latter og moro der Martine befinner seg, er hun samtidig usedvanlig pliktoppfyllende og engasjert! Hun kommer alltid med idéer på hvordan vi kan skape større effekt i markedsføringen til kundene våre, enten det er innholdsproduksjon eller kampanjeplanlegging, samtidig som hun er nysgjerrig og elsker å videreutvikle seg og lære nye ting. Martine er raus og inkluderende og en livsnyter av rang. Det beste hun vet er å nyte et hjemmelagd feinschmecker-måltid (tilberedt av sin australske mann vel og merke), sammen med venner og familie. Her snakker vi fredagsstemning gjerne to til tre ganger i uken. For rundt Martine er livet en fest!

Malin Charlotte Sammerud

Grafisk designer | Innholdsprodusent

Malin har en bachelorgrad i grafisk design og art direction fra kunstakademiet NABA i Milano. Hun har bred erfaring med både trykte og digitale flater, og har jobbet med alt fra pakningsdesign til visuelle identiteter. Hun er ansatt som Grafisk designer og Innholdsprodusent på markedsavdelingen vår, hvor hun tryller frem blant annet flotte annonser og visuelle profiler for kundene våre. Malin er svært kreativ, både på og utenom jobb og hun begir seg ofte ut på DIY-prosjekter av ulike slag. Hun er omgjengelig og sosial og elsker å gå på konserter og quiz med venner. Hun er også veldig eventyrlysten og elsker å reise og oppleve nye steder og kulturer. Malin er morsom, utrolig snill og omtenksom og sørger hele tiden for at de rundt seg har det bra.

Hvorfor Wican Marked?

Ved å leie inn Wican Marked slipper du å ansette en egen markedsfører, som er en tidkrevende og dyr prosess, i tillegg til at du får et helt team som kan bistå deg med sin ekspertise! 

 

Vi er opptatt av både kvalitet og kreativitet, og utformer skreddersydde kampanjer og materiell som er tilpasset din bedrift, målgruppe og kanal.

Lurer du på hva vi kan hjelpe din bedrift med?

Edit Content

Camilla gleder seg til å høre fra deg!

Du tjener ikke penger

på å leke gjemsel...

Har du et spørsmål?

Edit Content

Wican bidrar med innsikt, kunnskap og kreativitet i arbeidet med markedsføring av SalatMestern AS og våre produkter. Fleksible og løsningsorienterte!
Anne-Beate Larsen

ProsjektlederVi i M-K Renhold AS er meget fornøyde med Wican Marked! De er ikke bare serviceinnstilte, men også profesjonelle og flinke i jobben sin. Takk for all hjelp og godt samarbeid.Michael Olsen

Daglig leder

Vi hos VPK Packaging avdeling Display har fått god hjelp til markedsføring og synlighet på nettet under oppstarten vår nye hjemmeside og nettbutikk. WiCan Marked viser at de har greie på det de driver med og det gjør at vi føler oss trygge på at våre interesser blir ivaretatt. Veldig hyggelige og hjelpsomme overfor oss!Vidar Jarberg

Customer Service & System ManagerVi i Omikron Elektro har det siste året fått masse verdifull hjelp til markedsføring av Wican Marked. Fantastisk gjeng med serviceinnstilte ansatte som står på hver dag for at vi skal syntes bedre på nett. Takk for hjelpen så langt!


Simen Berntzen

ServicelederUtrolig hyggelig og dyktig gjeng med mennesker som har hjulpet oss i Selbak Blikkenslagerverksted med alt vi trenger når det kommer til nettløsninger, markedsføring, synlighet og alt annet vi trenger hjelp til innen for dette. De står alltid på og er veldig i møte kommende for alle våre ønsker. Anbefales på det varmeste!Marius Sacco Jensen

Formann/Blikkenslager

Dyktige, hyggelige og serviceinnstilte ansatte som har hjulpet oss med å bli bedre på digital markedsføring! De er også løsningsorienterte og stiller opp på svært kort varsel ved hastesituasjoner i forhold til grafisk arbeid og produksjon. Det setter vi stor pris på

Ken Inge Hanski

ProduktsjefFor å lykkes med markedsføring, bør du kunne litt om å skape fengende budskap. effektiv  og målrettet annonsering. brukervennlig design. god historiefortelling. sosiale medier. viktigheten av en god merkevare.

bilde-av-logo-w-wican-marked

Dette sier kundene om oss

Få en gratis digital helsesjek av din nettside og profiler på sosiale medier

This is popup title

Edit Content

Legg til din overskrift her

Få en gratis digital helsesjekk av din nettside og profiler på sosiale medier.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Et utvalg av våre kunder

Lyst til å bli bedre kjent?
Vi er bare et tastetrykk unna ...

Har du et spørsmål?

Edit Content

Camilla gleder seg til å høre fra deg!

Noen av våre sertifiseringer

Våre Google sertifikater

Edit Content

Våre google sertifikater

This is popup title

Edit Content

Legg til din overskrift her

Målet vårt er å hjelpe deg og bedriften din med alle markedsrelaterte aktiviteter – ja, rett og slett fungere som deres interne markedsavdeling. 

Med skreddersydde aktiviteter, sørger vi for at dere når ut til både eksisterende og nye potensielle kunder med budskap som fenger, i de rette kanalene.

Har du et spørsmål?

Edit Content

Camilla gleder seg til å høre fra deg!