Markedsføring

Vi er eksperter på digital markedsføring, og vet hva som skal til for å øke kundeopplevelsen og styrke merkevaren din.

Vil du abonnere på en markedsavdeling?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Vi hjelper deg med ...

Målet vårt er å hjelpe deg og bedriften din med alle markedsrelaterte aktiviteter – ja, rett og slett fungere som deres interne markedsavdeling.

Med skreddersydde aktiviteter, sørger vi for at dere når ut til både eksisterende og nye potensielle kunder med budskap som fenger, i de rette kanalene.

Markedsstrategi og markedsplan

En tydelig markedsstrategi danner grunnlaget for hvilke markedsaktiviteter du bør fokusere på, for å nå de målene du har satt deg. Altså, hvor skal du, og hvordan skal du komme dit. 

Les mer

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring, også kalt content marketing, handler om å skape relevant og verdifullt innhold, som er skreddersydd til bedriftens potensielle kunder og deres interesser.

For eksempel kan et blogginnlegg bidra med å trekke trafikk fra søkemotorer og sosiale medier og føre de inn til bedriftens nettside.

Les mer

Grafisk design og visuell identitet

Det er viktig at førsteinntrykket av bedriftens profil stemmer overens med bedriftens kjerneverdier og gjenspeiler deres identitet.

Vi hjelper deg med å utarbeide en sterk visuell profil, som kan benyttes i alle kontaktpunkt med kundegruppen din. Altså, alt fra nettsider og annonser, til arbeidstøy og promoteringsmateriell. 

Les mer

Sosiale medier

Visste du at markedsføring i sosiale medier er en av de mest kostnadseffektive måtene å tiltrekke seg nye kunder på?

Det bidrar til å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din, i tillegg til at det gir deg god innsikt i hva kundegruppen din responderer godt på. 

Les mer

Nettsider

En god nettside kan ikke bare ha flott design. Den må også gi brukerne den informasjonen de leter etter, være brukervennlig og ikke minst, være søkemotoroptimalisert (SEO).

Ta det med ro - Vi hjelper deg!

Les mer

Annonsering

Digitale annonser gir deg god kontroll over både målgruppe, plassering og budsjett, og er derfor en av de mest målrettede og effektive markedsaktivitetene som finnes.

I motsetning til trykte annonser, hvor alt er låst idet annonsen er trykt, er det altså mulig å gjøre justeringer og optimalisere underveis i de digitale annonseverktøyene.

Les mer


Vårt mål er å få deg og din bedrift til å lykkes!

Vårt tverrfaglige team har lang og bred erfaring innen markedsføring, grafisk design, SEO, webdesign, innholdsproduksjon og merkevarebygging. Vi elsker å skape gode kundeopplevelser, og styrke merkevaren til kundene våre. Vi legger mye stolthet i jobben vi gjør, og elsker å se verdien det gir kundene våre.

 

Vi har god innsikt i og erfaring med flere ulike bransjer – alt fra matvareindustrien, sikkerhets- og håndverkerbransjen, til detaljhandel, og IT- og renholdsbransjen.

Lena Olsen

Daglig leder (permisjon)

Lena er en erfaren medierådgiver med lang og bred erfaring fra blant annet motebransjen, samt innen markedsføringsstrategier, sosiale medier og relasjonsbygging. Hun har mye kundekontakt, og jobber alltid iherdig for å finne de aller beste mulighetene og løsningene for kundene våre. Hun jobber tett med resten av markedsteamet for å koordinere og planlegge all produksjon og innhold. Når Lena ikke sitter i telefonen, er hun glad i å gå på tur, reise og være sammen med familie og venner.

Malin Charlotte Sammerud

Fagleder | Design

Malin har en bachelorgrad i Grafisk design og Art direction fra kunstakademiet NABA i Milano. Hun har bred erfaring med både trykte og digitale flater, og har jobbet med alt fra pakningsdesign til visuelle identiteter. Hun er ansatt som Grafisk designer og Innholdsprodusent på markedsavdelingen vår, hvor hun tryller frem blant annet flotte annonser og visuelle profiler for kundene våre. Malin er svært kreativ, både på og utenom jobb og hun begir seg ofte ut på DIY-prosjekter av ulike slag. Hun er omgjengelig og sosial og elsker å gå på konserter og quiz med venner. Hun er også veldig eventyrlysten og elsker å reise og oppleve nye steder og kulturer. Malin er morsom, utrolig snill og omtenksom og sørger hele tiden for at de rundt seg har det bra.

Karianne Holm

Fagleder | Annonsering

Karianne har en bachelor i Business med fordypning i markedsføring fra Australia, samt en ettårig studie i Digital markedsføring fra Noroff. Etter studier har hun hovedsakelig jobbet med annonsering i ulike kanaler, men også litt grafisk arbeid til brosjyrer, logoer osv. Karianne er en veldig analytisk person som stortrives med å fordype seg i annonseverktøyene og finne nye måter å optimalisere trafikken til kundene våre på. På fritiden finner du ofte Karianne på en sklie i lekeland, på en huske i hagen, eller liggende på stuegulvet omringet av togskinner.

Erika Adele Sandbæk

Spesialist | Webdesign og SEO

Erika har en bachelor i Digitale medier fra HIØ, og har etter endte studier jobbet i et digitalt mediebyrå i Sarpsborg, hvor hun hovedsakelig har laget hjemmesider for små og mellomstore bedrifter, i tillegg til å designe loger, brosjyrer, emballasje og lignende. Erika har alltid likt å uttrykke seg gjennom digitale flater, og har siden hun var «fjortis» utforsket koding og design med egne blogger og hjemmesider. Ingen utfordring er for stor for Erika, og desto mer frihet til å være kreativ, jo bedre. Enten det gjelder å løse tekniske problemer eller ta tak i praktiske oppgaver, er hun ikke redd for å prøve nye ting og finne løsninger som fungerer. Når Erika skrur av skjermen, er det gode middager med kjæresten eller venner som prioriteres. Hun er også veldig glad i å gå på konserter og festivaler, og å reise til nye steder og oppleve nye kulturer. Erika er en skikkelig adrenalin-junkie, men alt må balanseres, så når behovet melder seg for roligere stunder, tar hun med seg hundene sine på familiehytta på fjellet for å finne hvilepulsen.

Merethe Flatla

Rådgiver | Annonsering

Merethe har en bachelor i internasjonal markedsføring, samt en dobbel MBA-grad innen finans og internasjonal business fra California, USA. Hun har etter studiene jobbet 7 år i et digitalt mediebyrå i Sarpsborg, hvor hun hovedsakelig har jobbet med å optimalisere annonser for små og mellomstore bedrifter i mange ulike bransjer. Når hun ikke jobber, liker Merethe å slappe av med en god krimbok, eller å holde på i hagen. Hun elsker også å oppleve nye ting og er alltid på jakt etter nye eventyr og opplevelser.

Tina Øversveen

Rådgiver | Annonsering

Tina er det nyeste tilskuddet på markedsavdelingen vår, og har en Bachelor i Sport Management. Før hun begynte i Wican Marked, jobbet hun med kommunikasjon og sosiale medier for Frisk Asker Hockey. Tina har faktisk også vært i Florida i ett år og jobbet i Disney World. På fritiden liker Tina å dra på ishockeykamper, trene og spille håndball, tennis og padel. Hun liker også å henge med venner og reise, og hun prøver stadig å utvikle golfferdighetene. Målet er nemlig å bli bedre enn Sebastian på regnskapsavdelingen – som faktisk også er søskenbarnet hennes.

Emma Sandbæk

Spesialist | Data og innsikt

Emma har studert informasjonsteknologi på HIØ, i tillegg til digital markedsføring på Oslo Nye Høgskole. Etter studier har Emma jobbet som webdesigner og utvikler i et byrå i Sarpsborg, hvor hun har opparbeidet seg erfaring innen alt fra webdesign og SEO, til diverse koding og teknisk support. Emma er veldig pliktoppfyllende og ambisiøs, og elsker å lære seg nye ting, og finne løsninger på problemer hun ikke har møtt på før. På fritiden er Emma glad i å ta bilder av naturlandskap, gå turer, trene, høre på musikk og game, i tillegg til å være sammen med venner.

Hvorfor Wican Marked?

Ved å leie inn Wican Marked slipper du å ansette en egen markedsfører, som er en tidkrevende og dyr prosess, i tillegg til at du får et helt team som kan bistå deg med sin ekspertise! 

 

Vi er opptatt av både kvalitet og kreativitet, og utformer skreddersydde kampanjer og materiell som er tilpasset din bedrift, målgruppe og kanal.

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Du tjener ikke penger

på å leke gjemsel...

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Wican bidrar med innsikt, kunnskap og kreativitet i arbeidet med markedsføring av SalatMestern AS og våre produkter. Fleksible og løsningsorienterte!
Anne-Beate Larsen

ProsjektlederVi i M-K Renhold AS er meget fornøyde med Wican Marked! De er ikke bare serviceinnstilte, men også profesjonelle og flinke i jobben sin. Takk for all hjelp og godt samarbeid.Michael Olsen

Daglig leder

Vi hos VPK Packaging avdeling Display har fått god hjelp til markedsføring og synlighet på nettet under oppstarten vår nye hjemmeside og nettbutikk. WiCan Marked viser at de har greie på det de driver med og det gjør at vi føler oss trygge på at våre interesser blir ivaretatt. Veldig hyggelige og hjelpsomme overfor oss!Vidar Jarberg

Customer Service & System ManagerVi i Omikron Elektro har det siste året fått masse verdifull hjelp til markedsføring av Wican Marked. Fantastisk gjeng med serviceinnstilte ansatte som står på hver dag for at vi skal syntes bedre på nett. Takk for hjelpen så langt!


Simen Berntzen

ServicelederUtrolig hyggelig og dyktig gjeng med mennesker som har hjulpet oss i Selbak Blikkenslagerverksted med alt vi trenger når det kommer til nettløsninger, markedsføring, synlighet og alt annet vi trenger hjelp til innen for dette. De står alltid på og er veldig i møte kommende for alle våre ønsker. Anbefales på det varmeste!Marius Sacco Jensen

Formann/Blikkenslager

Dyktige, hyggelige og serviceinnstilte ansatte som har hjulpet oss med å bli bedre på digital markedsføring! De er også løsningsorienterte og stiller opp på svært kort varsel ved hastesituasjoner i forhold til grafisk arbeid og produksjon. Det setter vi stor pris på

Ken Inge Hanski

ProduktsjefFor å lykkes med markedsføring, bør du kunne litt om å skape fengende budskap. effektiv  og målrettet annonsering. brukervennlig design. god historiefortelling. sosiale medier. viktigheten av en god merkevare.

bilde-av-logo-w-wican-marked

Dette sier kundene om oss

Få en gratis digital helsesjek av din nettside og profiler på sosiale medier

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

To hender som trykker på tastaturet på en PC

Få en gratis digital helsesjekk av din nettside og profiler på sosiale medier.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Et utvalg av våre kunder

Lyst til å bli bedre kjent?
Vi er bare et tastetrykk unna ...

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Noen av våre sertifiseringer

Våre Google sertifikater

Edit Content

Våre google sertifikater

This is popup title

Edit Content

Legg til din overskrift her

Målet vårt er å hjelpe deg og bedriften din med alle markedsrelaterte aktiviteter – ja, rett og slett fungere som deres interne markedsavdeling. 

Med skreddersydde aktiviteter, sørger vi for at dere når ut til både eksisterende og nye potensielle kunder med budskap som fenger, i de rette kanalene.

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.