Grafisk design og visuell identitet

Vi har spesialisert oss på å skape effektfulle synergier mellom grafisk design og markedsføring, som genererer stor verdi for din merkevare.

Vi kan blant annet tilby:

Visuell identiet

Pakningsdesign

Foliering

Visittkort

Trykksaker

Annonser

Messemateriell

Kampanjer

Du har helt sikkert hørt om grafisk design, men vet du egentlig hva det innebærer og hvor stor effekt det kan ha?

Hva er grafisk design?

Grafisk design er mye mer enn bare logoer, og bruksområdene har få begrensninger. Grafisk design er viktig for å skape et forståelig og engasjerende budskap, og det bidrar til at flere sanser blir benyttet, og fører til et bedre førsteinntrykk og en helhetlig opplevelse av din merkevare.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen grafisk design som kan hjelpe deg med å styrke bedriften og tiltrekke flere kunder. Våre dyktige designere hjelper deg gjerne med å utvikle og implementere en ny visuell identitet som skiller seg ut, samtidig som den reflekterer bedriftens/merkevarens verdier og unike egenskaper. Vi kan også designe profesjonelle visittkort og trykksaker (brosjyrer, flyerere etc.), engasjerende annonser (både trykte og digitale) og kampanjer som vekker oppmerksomhet, messemateriell som bidrar til å skape en minneverdig opplevelse for besøkende, samt pakningsdesign som skiller seg ut i butikkhyllene.

La oss hjelpe deg!

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Seks grunner til at grafisk design er viktig for din bedrift:

1. Godt førsteinntrykk
Den grafiske profilen er ofte det første møtet potensielle kunder har med selskapet ditt. Med gjennomført og helhetlig design på alle flater, bidrar det til at målgruppen og potensielle kunder får et godt førsteinntrykk av din bedrift.

2. Merkevarebygging
Grafisk design bidrar til å bygge identiteten til bedriften din. Det handler ikke bare om å skape en estetisk tiltalende visuell identitet, men også om å formidle bedriftens verdier, styrke merkevaren og engasjere kundene.

3. Troverdighet
Grafisk design av høy kvalitet er med på å øke din profesjonalitet. I kombinasjon med en helhetlig visuell identitet, blir du oppfattet som mer troverdig. Et strategisk og appellerende design kan fange oppmerksomhet, skape nysgjerrighet og vekke interesse for hva bedriften din har å tilby.

4. Tillit
En helhetlig og gjennomtenkt grafisk profil som gjennomsyrer alle kanaler og plattformer, er avgjørende for å skape tillit til bedriften din. Når kundene opplever en konsistent og gjennomført visuell identitet på tvers av nettside, sosiale medier, messemateriell, trykksaker og annonsering, vil det bidra til at de ser på bedriften som profesjonell, pålitelig og kvalitetsbevisst.

5. Konkurransedyktighet
Design av høy kvalitet løfter deg på høyde med dine konkurrenter – kreativt design gjør at din bedrift skiller deg ut.

6. Synlighet
Synlighet på nett og i sosiale medier ved hjelp av grafisk design av høy kvalitet, kan bidra til å øke salget og styrke bedriftens omdømme og posisjonere den som en ledende aktør i markedet.

Kort oppsummert

Velutformet design med på å kommunisere med kundene dine gjennom hele deres kundereise. Fra det øyeblikket de oppdager bedriften din på f.eks. Google, eller gjennom markedsføringsmateriell og annonser, til de utforsker nettsiden din, samhandler med bedriften din på sosiale medier, og til slutt tar beslutningen om å kjøpe dine produkter eller tjenester. Hvert trinn i denne reisen er en mulighet til å påvirke kundenes oppfatning og få dem til å velge deg fremfor konkurrentene.

Hva venter du på?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.