Bli mer synlig

Kom i gang i dag

Nettsider

Hensikten med en nettside er at den skal presentere bedriften din, og hva du leverer av produkter eller tjenester  på en profesjonell måte.

En nettside skal ikke bare ha flott design, men gi brukerne informasjonen de leter etter, være brukervennlig og søkemotoroptimalisert (SEO). Den skal i tillegg henvende seg til riktig målgruppe og skille seg ut i mengden.

Vi hjelper deg og din bedrift med oppsett av funksjonelle og brukervennlige nettsider. Vi designer nettsiden basert på bedriftens visuelle profil, slik at det blir en rød tråd gjennom alle kontaktpunktene du har med kunden din. 

Har du behov for tyngre tekniske løsninger, fikser vi det også. Vi jobber nemlig tett med utviklingsavdelingen vår for å skreddersy nettsider og nettbutikker for alle våre kunder. Det kan for eksempel være integrasjoner av betalingsløsninger, kasse- og logistikksystemer og andre eksisterende systemer bedriften bruker. Ingen jobb er for stor  eller for liten!


Nettsider

Webdesign er essensielt – fordi det påvirker hvordan brukerne oppfatter merkevaren din

Førsteinntrykket er svært viktig!


Brukere danner seg en mening om en nettside på gjennomsnittlig kun 0,05 sekunder, så det gjelder å være bevisst på hva, og hvordan, du presenterer virksomheten og merkevaren din. Inntrykket nettsiden din gir de kan nemlig avgjøre om de blir værende på nettsiden din, eller om de bestemmer seg for å heller oppsøke en av dine konkurrenter.

Så sørg for å skape en sømløs og brukervennlig opplevelse, slik at de enkelt finner det de leter etter og at innholdet er relevant.

Noen av tingene som bidrar til å gi et godt førsteinntrykk er visuell design, navigasjon, innhold, hastighet og responstid på siden.

Brukervennlighet og søkemotoroptimalisering
er viktige stikkord

En nettside skal ikke bare ha flott design, den må gi brukerne informasjonen de leter etter, være brukervennlig og søkemotoroptimalisert (SEO). Den skal i tillegg henvende seg til riktig målgruppe og skille seg ut i mengden.

Vi hjelper deg og din bedrift med oppsett av funksjonelle og brukervennlige nettsider. Vi designer nettsiden basert på bedriftens visuelle profil og deres behov, og sørger for at det blir en rød tråd gjennom alle kontaktpunktene du har med kunden din, samtidig som vi sørger for at nettsiden blir synlig på nett.

Mangler du nettside? Eller trenger nettsiden din et lite løft?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Trenger du en tyngre
løsning?Har du behov for tyngre tekniske løsninger, fikser vi det også.

Vi jobber nemlig tett med utviklingsavdelingen vår for å skreddersy nettsider og nettbutikker for alle våre kunder. Det kan for eksempel være integrasjoner av betalingsløsninger, kasse- og logistikksystemer og andre eksisterende systemer bedriften bruker.

Ingen jobb er for stor – eller for liten!

 

 

Visste du forresten at 90% av all informasjonsinnhenting starter med et søk på nett? 

 

– Så kanskje det kan være en idé å gjøre noe med nettsiden?

Hva venter du på?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.