Øk synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din

Kom i gang i dag

Sosiale medier

Markedsføring i sosiale medier er en effektiv måte å tiltrekke seg nye kunder på, og bidrar til å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din.

Vær synlig der kundene dine befinner seg.

Markedsføring i sosiale medier er en effektiv måte å tiltrekke seg nye kunder på, og bidrar til å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din. Det gjelder å være synlig der målgruppen din befinner seg.

Har du tenkt over hvordan din bedrift fremstår på sosiale medier? Vi sørger for at du skiller deg ut på sosiale medier og får frem budskapet ditt. Wican bruker de virkemidlene som fungerer best i den valgte kanalen, slik at du når målgruppen din. 

Vi utarbeider en strategi i form av publiserings- og annonseplaner, til både betalte og organiske innlegg. Vi hjelper deg med oppsett og annonsering på f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. Annonsene optimaliseres ved å segmentere geografisk, demografisk og basert på interesser.

Les mer om annonsering her (intern lenke).

 

Martine har skrevet mer. Se dokument.

Sosiale medier

Visste du at markedsføring i sosiale medier er den mest effektive måten å tiltrekke seg nye kunder på?

Har du tenkt over hvordan din bedrift fremstår på sosiale medier?

Markedsføring i sosiale medier er en effektiv måte å tiltrekke seg nye kunder på, og bidrar til å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din.

Det gjelder å være synlig der målgruppen din befinner seg og gi de en mulighet til å få en personlig relasjon til merkevaren.

Vi sørger for at du skiller deg ut på sosiale medier og får frem budskapet ditt på best mulig måte. Vi samler inn data og jobber aktivt med å identifisere de virkemidlene som fungerer best for nettopp din målgruppe, i de valgte kanalene.

Ved å utforske, eksperimentere og samle inn data, får vi god innsikt i hva kundegruppen din responderer godt på, som gjør at vi kan nå målgruppen din med et effektivt og målrettet budskap i videre markedsføring og annonsering.

Skreddersydde løsninger basert på deres identitet, merkevare og strategi

Kundebasen vår er svært variert og alle har ulike behov og mål med markedsføringen sin. Noen ønsker mest mulig fokus på ren merkevarebygging for å ta en tydelig posisjon i markedet, mens andre vil fokusere ene og alene på ett produkt eller én spesifikk tjeneste.

Vi kjører ofte pågående kampanjer i flere kanaler samtidig, for å måle hvor effekten er størst og for å se hva som genererer mest resultater eller trafikk til nettsiden deres.

Men, poenget er at alt skreddersys etter nettopp deres behov!

Du tjener ikke penger på å leke gjemsel!

Har du et spørsmål?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Sørg for å være synlig og aktiv der hvor målgruppen din befinner seg

Vi hjelper deg gjerne med oppretting av nye profiler, drift av sidene og annonsering på for eksempel Facebook, Instagram og LinkedIn. Annonsene optimaliseres ved å segmentere blant annet geografisk, demografisk og ut ifra interesser målgruppen måtte ha.

Vi bistår gjerne med å utarbeide publiserings- og annonseplaner, til både betalte og organiske innlegg, i henhold til deres markedsstrategi.

Usikker på hvordan du burde gå frem på sosiale medier?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.