Microsoft Teams tar over for Skype.

7 grunner for å bytte til Microsoft 365
14. januar 2019
Hva er Microsoft Teams?
25. februar 2019
Vis alle

Microsoft Teams tar over for Skype.

Microsoft har annonsert at kommunikasjonsplattformen Skype kommer til å bli lagt ned og at funksjonaliteten i stedet integreres i samarbeids-appen Microsoft Teams.

Vi i WiCan Data synes denne endringen er bra. Det finnes allerede flere Office 365 produkter som overlapper hverandre i funksjonalitet og det skaper forvirring hos brukerne. Et spørsmål vi får fra våre kunder som viser en slik forvirring er om man kan bruke Skype og «ringe» til en som bruker Teams? I framtiden blir Teams et naturlig samarbeids- og kommunikasjonsnav.

Foreløpig har ikke Microsoft satt en endelig deadline på når de legger ned Skype. Vi tror det vil skje gradvis og merker allerede at mer og mer av Skype funksjonaliteten blir flyttet til Teams.

Du kan fortsatt bruke Skype
Microsoft har enn så lenge valgt å la Skype finnes som egen app. Vi i WiCan Data anbefaler imidlertid at du allerede nå tar Microsoft Teams i bruk. En viktig årsak er selvfølgelig at Skype er på vei ut, men hovedgrunnen ligger i de mulighetene Microsoft Teams gir din bedrift.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å vite mer om Microsoft Teams.

Andreas Løvås
Andreas Løvås
Andreas er daglig leder i WiCan Data. Han har jobbet i WiCan siden 2008 og har stor ekspertise innenfor skytjenester, hardware og software. Andreas hater papir og brenner for å hjelpe bedrifter til å jobbe smartere og kanskje mindre?