Er du ute etter vekst og økt salg?

Nå ut til flere potensielle kunder

Vi gjør det enkelt for deg å selge produkter og nå ut til et bredere kundegrunnlag. Vårt team vil hjelpe deg med alt fra design og brukervennlighet til sikkerhet og betalingsløsninger, slik at du kan fokusere på å skape en vellykket nettbutikk.

Vi kan tilby blant annet

Søkemotoroptimalisering

Vi sørger for at din nettbutikk blir mer synlig i søkeresultater.

Brukervennlig design

Vi skaper nettbutikker som gir en enkel og intuitiv opplevelse.

Produktimport og databasemigrering

Sømløs opprettholdelse av systemer for problemfri funksjonalitet.

Integrering av betalingsløsninger

Vi gjør det enkelt for deg å motta betalinger og administrere transaksjoner.

Responsivt design

Vi sørger for et responsivt design som tilpasser seg alle skjermer.

Sikkerhet og vedlikehold

Vi lager trygge og sikre nettbutikker som beskytter deg og ditt firma.

ØK INNTEKTENE

VED Å NÅ UT TIL FLERE!

Med vår ekspertise innen nettbutikkutvikling kan vi hjelpe deg med å nå ut til flere potensielle kunder og skape en imponerende online tilstedeværelse. Vår skreddersydde nettbutikkløsning er optimalisert for å tiltrekke seg og konvertere besøkende til betalende kunder.

Hva er stegene i...

01

Kontakt oss

Gi oss din kontaktinformasjon, slik at vi raskt kan ta kontakt med deg og starte en konstruktiv samtale for å kunne gi deg et uforpliktende tilbud fra oss.

02

Et møte

Vi tar et møte hvor vi utforsker dine krav og ønsker. Dette gir oss verdifull innsikt som gjør det mulig for oss å skape en skreddersydd nettbutikkløsning.

03

Utvikling

Vårt dedikerte team tar seg av produksjon- og utviklingsfasen, hvor de omformer dine ideer til en imponerende og funksjonell nettbutikk.

04

Lansering

Når du er fornøyd med resultatet, lanserer vi nettbutikken, slik at den kan nå ut til ditt publikum og skape en positiv digital tilstedeværelse for din butikk.

...denne prosessen?

Vi er en totalleverandør av IT-tjenester med fokus på å forbedre og forenkle din hverdag, samtidig som vi streber etter å bidra til en økning i din omsetning.

 

En nettbutikk har bredere geografisk rekkevidde enn en fysisk butikk. Du kan også markedsføre den gjennom annonser og sosiale medier for økt synlighet. Nettbutikken er åpen døgnet rundt, slik at du kan øke salget utenom vanlige åpningstider.

 

Vi har skikkelig flinke utviklere på dataavdelingen vår som gladelig hjelper deg og din bedrift med å skreddersy den perfekte nettbutikken for akkurat din bedrifts produkter og tjenester.

 

Det kan for eksempel være integrasjoner av betalingsløsninger, kasse- og logistikksystemer og andre eksisterende systemer bedriften bruker.

Hvorfor, hvorfor ikke?

Hva er fordelene med å ha en nettbutikk ?

En nettbutikk gir deg bredere rekkevidde, døgnåpen tilgjengelighet og mulighet til å markedsføre deg i ulike kanaler, samtidig som du kan nå ut til kunder over hele verden uten fysiske begrensninger. Den åpner også for bedre målretting, personlig tilpasning og en enklere kjøpsprosess som kan bidra til økt salg.

Hva er kostnaden for å opprette og vedlikeholde en nettbutikk?

Kostnadene og prisingen avhenger av flere faktorer, som omfang og funksjonalitet i nettbutikken, tilpasninger, integrasjoner og eventuelle vedlikeholdsavtaler. Vi tilpasser prisingen basert på dine spesifikke behov og budsjett, og vi gir tydelig informasjon om kostnadene involvert før oppstart.

Hvor lang tid tar det å utvikle og lansere en nettbutikk?

Tiden det tar å lage en nettbutikk kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert omfanget og kompleksiteten i nettbutikken, tilpasninger og integrasjoner som skal implementeres, samt tilgjengeligheten av nødvendige ressurser som innhold og grafikk. Vi jobber tett med deg for å forstå dine behov og mål, og vi streber etter å levere nettbutikken innen en avtalt tidsramme som passer for både deg og oss. Vi sørger for å holde deg oppdatert på fremdriften og gi deg en realistisk estimert tidsplan.

Hvordan fungerer lagerstyring og logistikk i en nettbutikk?

Vi kan hjelpe deg med å implementere effektive lagerstyringsverktøy og integrasjoner som forenkler håndtering av lagerbeholdning, ordrebehandling og logistikk. Dette bidrar til å sikre effektive leveranser og fornøyde kunder.

Kan jeg administrere nettbutikken selv, eller trenger jeg hjelp?

Vi tilbyr brukervennlige administrasjonsverktøy som gjør det enkelt for deg å administrere og oppdatere nettbutikken din. Vi gir også opplæring og support for å sikre at du får mest mulig ut av plattformen.

Opplev vekst og økt salg gjennom nettbutikk!

Få en skreddersydd nettbutikkløsning som kombinerer kraftig funksjonalitet, brukervennlighet og enestående design. La oss hjelpe deg med å nå ut til et bredt publikum, øke salget ditt og gi kundene en sømløs handleopplevelse. 

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.