Pressemelding

Andreas Løvås blir ny daglig leder i WiCan Data AS og WiCan ASP AS

Bent Hansen Widnes går 1. september over i en ny overordnet rolle i WiCan gruppen. Bent vil framover ta et mer helhetlig ansvar for alle selskapene i WiCan Gruppen. Vi tror dette vil være med å styrke WiCan som leverandør av digitale tjenester. Som en følge av denne endringen har vi ansatt Andreas Løvås som ny daglig leder i de to selskapene WiCan Data AS og WiCan ASP AS.

Vi er svært glade for at Andreas takket ja til denne jobben sier Bent Widnes Hansen. Når ny daglig leder skulle ansettes, var Andreas øverst på ønskelista vår. Han er en dyktig medarbeider som vi har hatt stor nytte av i en årrekke. Hans brennende engasjement for digitalisering samt god kundebehandling er noe som gjør Andreas perfekt i denne rollen. Vi har stor tro på at Andreas er riktig person på riktig sted.

Andreas Løvås 
    (andreas@wican.no)
Andreas Løvås (andreas@wican.no)
Det er med trygghet jeg nå overleverer lederansvaret i WiCan Data og WiCan ASP til Andreas Løvås. Vi er trygge på at Andreas vil lede virksomheten mot nye vekstmål. Våre kunder og ansatte vil i Andreas finne en energisk, ambisiøs og kunnskapsrik leder

Bent Hansen Widnes

Andreas startet i WiCan Data i 2007 og har vært en viktig person i jobben med å utvikle WiCan Data og WiCan ASP til det det har blitt i dag. Med Bent fortsatt på huset, er vi trygge på at våre kunder vil oppleve endringen som positiv.

Vi ønsker Andreas og Bent lykke til med nye oppgaver.

Hans-Morten Anonsen
WiCan Gruppen

Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe!