Rådgivning

Vi fungerer som rådgivere og samarbeider på tvers av alle avdelingene, for å tilby deg som kunde de mest optimale løsningene

Vi hjelper deg med grepene som kan bidra til bedre drift og sunnere vekst

Vi er et kompetansehus med dedikerte ansatte som står klare for å hjelpe deg og din bedrift med å ta steget videre for å nå deres mål

Vi er klare for å hjelpe deg med å ta ett steg videre innen markedsføring, økonomi og IT-drift!

Markedsføring

Vi hjelper deg å bli synlig på nett ved å skreddersy markedsføringen, slik at din bedrift når ut til målgruppen i de rette kanalene. På den måten vil merkevaren bli styrket, og konverteringene øke.

Les mer

IT-tjenester

La oss hjelpe deg og din bedrift med å effektivisere og automatisere prosesser, slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet. Uansett om du trenger hjelp til utvikling eller IT-drift og ASP, så hjelper vi deg.

Les mer

Økonomi og regnskap

Som din eksterne regnskapsavdeling kan vi være gode rådgivere og sparringspartnere, slik at vi sammen kan finne den perfekte løsningen for din bedrift. Senk skuldrene! Vi holder orden i regnskapet ditt.

Les mer

Ønsker du å vite mer om hva vi kan hjelpe deg med?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Team

Hans-Morten Anonsen

Daglig leder Wican Gruppen

Hans-Morten er en kreativ sjel som hele tiden ser muligheter og er videre veldig nysgjerrig på hvordan selskaper skal vokse. Hans innovative tankegang har gjort at Wican gjennom årene stadig har vokst og utviklet seg. Hans-Morten er god på å gi de ansatte ansvar og tillit til å ta selvstendige valg, samtidig som han er engasjert i å videreutvikle kompetansen til de ansatte gjennom kunnskapsdeling.

Book møte med Hans-Morten Anonsen

Edit Content

Bent Hansen Widnes

Rådgiver

Bent er strukturert, kunnskapsrik og nysgjerrig. Han er svært belest og har som regel noe å bidra med i enhver samtale uansett tema. Han er raus og engasjert, som fører til at han bidrar mye på tvers av alle våre avdelinger, og klarer med sin sjarm å overtale kollegaene sine til “Bøy og tøy” på kontoret flere ganger i uken.

Line Drolsum

Markedsdirektør Wican Gruppen

Biotekst kommer ...

Andreas Løvås

Daglig leder Wican Data

Andreas har fagbrev som serviceelektroniker og har jobbet teknisk med IT i over 25 år, hvor de siste 12 årene har vært hos Wican. Han er en strukturert og kunnskapsrik mann som i dag er daglig leder for Wican Data. Andreas er en skikkelig "skærping” som suger til seg alt av informasjon og kunnskap som han velvillig deler med sine kollegaer og kunder. En annen ting Andreas er god på, er å skape god stemning. Han har 5 gitarer på kontoret som han gjerne drar frem ved enhver anledning.

Tor Gunnar Andresen

Kunderådgiver

Tor Gunnar har bred erfaring innenfor ulike bransjer, og har jobbet administrativt i 25 år – 10 av dem som daglig leder. Tor Gunnar har god kunnskap rundt verdikjeden og alt det innebærer med logistikk, økonomi, salg osv. Tor Gunnar jobber som kunderådgiver på tvers av alle avdelingene i Wican.

Henrik Næsje

Autorisert regnskapsfører | Daglig leder WRF

Henrik kan ved første øyekast fremstå som litt reservert. Men ikke la deg lure! Henrik er nemlig svært dyktig og erfaren i stort sett det meste innen regnskap, og har alltid gode tips og råd til hvordan man kan håndtere krevende situasjoner på en effektiv og lønnsom måte. Som følge av at han spiller på FFKs Old Boys lag er han også kontorets største FFK fan.

Olya Daffinrud

Autorisert Regnskapsfører | Daglig leder WRV

Olya har solid utdannelse og erfaring innen økonomi og ledelse. Hun brenner for endring og fornying, leter alltid etter nye og bedre måter å jobbe på og trives med innovasjon og digitalisering. Olya er veldig sosial og opptatt av å skape positive relasjoner. Hun er glad i gode diskusjoner og har stor takhøyde for ulike meninger. Ellers liker Olya å reise, spesielt i Asia. Hun elsker å skape gode minner og samle på gode opplevelser.

Kathrine A. Andersen

Autorisert Regnskapsfører | Daglig leder WRD

Kathrine har lang fartstid innenfor regnskap og er en av veteranene hos Wican. Hun er en stor støttespiller og bidrar til at alle trives på jobb, og man kan lett merke at Kathrine tidligere har jobbet som helsefagarbeider. Kathrine har stålkontroll på kundene sine, men måtte innrømme at hun kan være en smule distré da filofaxen dukket opp i fryseren.

Roy Keneth Skaug

Daglig leder WRH

Roy Keneth har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, samt i Regnskap og Revisjon fra HIOF. I tillegg har han en siviløkonom-utdannelse fra NMBU i Ås. Før regnskapsstudier og jobb i Wican, har Roy Keneth jobbet innen detaljhandel og forsikringsbransjen. Utenom jobb synes Roy Keneth livet er best ute – på teltur eller fisketur med familie og venner.

Christer Hansson

Fullstack senior webutvikler

Christer har mange års erfaring med både backend- og frontend-utvikling, og holder i mange av de store prosjektene på huset. Han startet allerede med koding på ungdomsskolen, hvor han etterhvert gikk over til å kode for Text-TV, og nå de siste 13 årene utviklet avanserte nettsider med tunge applikasjoner for små og store bedrifter. Han er i tillegg en av Norges aller beste på Søkemotoroptimalisering (SEO)!

For å lykkes med din bedrift, må du kunne litt om
regnskapsfrister. fengende budskap. annonsering. design. programmering. sosiale medier. brukeropplevelser.  lønn og feriepenger. webdesign. miljøregnskap.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.