Regnskaps-tjenester

Vi bruker kun skybaserte systemer, og brenner for automatiserte prosesser!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi tilbyr nettbaserte regnskapsløsninger som
dekker hele økonomifunksjonen i bedriften din, uansett om du ønsker å gjøre deler av regnskapet selv eller sette det hele bort til oss. Vi tilpasser både rutiner, tjenester og systemer til bedriftens behov og skreddersyr pakkeløsninger..

Vi gir deg god oversikt med enkle og oversiktlige nettbaserte rapporter. Du bestemmer selv hvilke tall som skal være med i rapporteringen og hvor involvert du vil være i prosessen. Du kan til enhver tid logge deg inn og se på tall og diagrammer.

Vi tilpasser både rutiner, tjenester og systemer til bedriftens behov og skreddersyr pakkeløsninger.


Våre regnskaps-tjenester inkluderer

Bokføring og betaling

Vi passer på at bilagene føres etter gjeldende regler, og deretter legger vi fakturaene automatisk til betaling til gjeldende forfallsdato. Alle bilagene som skal ha riktig kontonummer og mva-kode.

Lønnskjøring

Lønn er et fagområde som krever mye kunnskap og tid. Det viktigste er kanskje at lønnskjøringen er strukturert, slik at alle får rett lønn til rett tid, men like viktig er det å følge regelverket. Du kan lese mer om våre lønnstjenester her.

Moms-rapportering

Moms-rapportering, eller skattemelding for mva som det også heter, er lovpålagt rapportering av mva. Denne må inkludere omsetning, inngående og utgående mva. Årlige terminer for små selskaper, og to-månedlige terminer for selskaper med omsetning over 1 million, skal også med.

Fakturering

Vi har lang erfaring og god kompetanse innen fakturering, og kan assistere bedriften din med en komplett løsning eller gjennomgang av bedriftens rutiner og prosesser. Vi er svært fleksible og kan utføre fakturering på våre egne systemer, eller de systemene bedriften din bruker.

Avstemming

Kontroll og dokumentasjon av alle vesentlige poster i regnskapet. Vi retter opp i potensielle avvik, og sørger for at alt er på stell.

 

Budsjetteringer

Vi kan sette opp budsjett i dialog med kunden, samt bistå med rådgivning av eksisterende budsjett.


Rapportering

Vi holder kundene våre oppdaterte rundt selskapets resultat for en angitt periode – minst hver 4. måned. Disse rapportene er viktige styringsdokumenter for selskapets eiere, og evt. bankforbindelse.

Rådgivning

Som din eksterne regnskapsavdeling kan vi være gode rådgivere og sparringspartnere (f.eks. rundt etablering og avvikling av selskap, spørsmål rundt skatt, styreendringer etc.), slik at vi sammen kan finne den perfekte løsningen for din bedrift. Senk skuldrene – vi holder orden i regnskapet ditt. 

Kom i gang i dag!

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Hvorfor Wican Regnskap?

Ved å leie inn Wican Regnskap slipper du å ansette en egen regnskapsfører, som er en tidkrevende og dyr prosess, i tillegg til at du får et helt team som kan bistår deg med sin ekspertise!

Vi er opptatt av kvalitet og kompetanseheving og har til og med vår helt egen Fagansvarlige. Hun heter Wenche og sørger for god flyt i hverdagen for både kunder og kollegaer.

Hva venter du på?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.