Arve Lindstrøm

Publisert 24. mars 2022 –

Estimert lesetid - 1 min

Arve-Lindstrom

Arve er ny hos Wican, men gammel i game’et. Han startet som dataforhandler i 1987, og utvidet etter hvert driften til å også føre regnskap for små og store kunder. I løpet av årene som regnskapsfører har teknologien utviklet seg enormt. De helt første regnskapene førte han faktisk på diskett! De siste årene har han for det meste jobbet i skyen og trives godt med det. Arve, og resten av familiebedriften Datahjelp, slo seg nylig sammen med Wican Regnskap Halden, og sammen flyttet de nylig inn i nye, fine lokaler i Knivsøveien.

Arve har i tillegg til å være regnskapsmann, alltid hatt en stor interesse for motor. Med erfaring fra både bildellager og som sjåfør, har interessen de siste årene gått over til veteranmopeder. Han elsker å både mekke, og å kjøre langturer på sin Tempo Corvetto, og deltar årlig i «Grensepeden» – et treff for mopedentusiaster.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.