Bjørn Andreas Grønland

Publisert 18. februar 2022 –

Estimert lesetid - 1 min

Bilde av Autorisert regnskapsfører Bjørn Andreas Grønland i Wican Regnskap Halden

Bjørn Andreas har de siste årene jobbet som autorisert regnskapsfører i familiens bedrift i Halden. Han har tidligere drevet egen bedrift, samt jobbet over 10 år med produksjon av bl.a. sjøkabler, men utdannet seg i 2019 til regnskapsfører.

Bjørn Andreas har fra tidligere mye erfaring med tradisjonelt regnskap, men har den siste tiden jobbet mer digitalt. Han synes det er spennende å finne de riktige integrasjonene for de ulike kundene for å gjøre arbeidshverdagen deres lettere.

Bjørn Andreas er en ivrig dartspiller og har reist i inn- og utland for å delta i ulike mesterskap. I fellesferien pakker Bjørn Andreas gjerne bilen full av fiskeutstyr, båtvester, badeshorts og hundebur, og setter kursen mot hytta i Sverige. Der lever han late dager med kone og barn, gjennom sommeren.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.