Camilla Simonsen

Publisert 26. august 2020 –

Estimert lesetid - 1 min

portrett av dame i lys beige genser

Camilla er daglig leder på markedsavdelingen vår, og sørger for at kunder og kollegaer blir veldig godt ivaretatt hver eneste dag. Camilla har dessuten en unik evne til å få ting til å skje, muligens er det fordi hun stort sett alltid ser muligheter der andre kun ser problemer.

Tidligere jobbet Camilla en årrekke med produktutvikling og design. Hun var bl. a del av teamet som utviklet roboten AV1, den lille avataren som er utstilt på den permanente utstillingen til Nasjonalmuseet. Før det igjen jobbet hun som restaurantkokk i en Michellin restaurant.

I tillegg til et skarpt øye for design og en utsøkt gane for gastronomi, har Camilla også et brennende engasjement for merkevarebygging og organisasjonsutvikling. Hun er detaljorientert til fingerspissene, og sjansen er stor for at du hører Camilla før du ser henne. Latteren hennes smitter nemlig mer enn en britisk mutant, og stemningen hun bidrar til finnes det heldigvis ingen vaksine mot.

Del

Andreas Skønberg

Utvikler, Wican Data

Andreas er yngstemann hos Wican, men ikke la deg lure av hans unge alder. Skjermen hans ser ut som en scene fra “Matrix” med kommandolinjer ingen andre enn Andreas forstår, men han har full kontroll og leverer skreddersydde løsninger for mange av våre kunder. Andreas er utrolig dyktig og har blant annet utviklet apper som har gjort stor suksess.