Christer Hansson

Publisert 1. februar 2022 –

Estimert lesetid - 1 min

Bilde av fullstack senior webutvikler Christer Hansson i Wican Data

Christer har mange års erfaring med både backend- og frontend-utvikling, og holder i mange av de store prosjektene på huset. Han startet allerede med koding på ungdomsskolen, hvor han etterhvert gikk over til å kode for Text-TV, og nå de siste 13 årene utviklet avanserte nettsider med tunge applikasjoner for små og store bedrifter. Han er i tillegg en av Norges aller beste på Søkemotoroptimalisering (SEO)!

Christer er godt over gjennomsnittet opptatt av fotball og hockey, og har reist i inn- og utland for å se kamper. Ellers elsker han å se filmer og serier — jo skumlere jo bedre! Han synes også det er gøy å reise og oppleve nye steder, og har blant annet oppsøkt flere kjente historiske steder fra favorittseriene sine.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.