Christopher Lorentzen

Publisert 1. februar 2022 –

Estimert lesetid - 1 min

Bilde av utvikler Christopher Lorentzen i Wican Data

Christopher er det siste tilskuddet på utviklingsavdelingen vår. I tillegg til en bachelorgrad i informatikk fra HIØ, har han også en bachelorgrad i økonomi. Han er en racer på å kode, og elsker å løse kunders problemer og utfordringer ved hjelp av skreddersydde integrasjoner. Tech-interessen stopper ikke der da, for noen ganger lurer Christopher på ting som f.eks. «hvordan ser egentlig en PC ut på innsiden?» Så når Christopher bestiller seg ny PC, får han den tilsendt i ørten deler, så han kan bygge den selv. Det synes vi er ganske så imponerende!

Christopher har vært innom en del ulike aktiviteter opp i gjennom, alt fra skating og snowboard, til karate og skyting. Jo mer adrenalin, jo bedre. Bortsett fra karuseller da – der går grensen! Nå for tiden går mesteparten av tiden med på gymmen, hvor han løfter vekter og drømmer om neste ferietur til varmere strøk.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.