Lisa Melby

Publisert 1. februar 2022 –

Estimert lesetid - 1 min

Bilde av regnskapsmedarbeider Lisa Melby i Wican Regnskap Fredrikstad

Lisa startet på regnskapsavdelingen vår i Fredrikstad i 2022, hvor hun kjører lønn for flere av kundene våre. Hun har tatt Regnskapskonsulent og Lønnsmedarbeider på Norges Fagakademi, og brenner spesielt for lønnsfaget.
Hun har tidligere bodd flere år i Spania, hvor hun blant annet har jobbet i restaurantbransjen. Det var der hun for første gang fikk øynene opp for økonomifaget, da hun førte regnskap og var involvert i den daglige driften til restauranten hun jobbet i.
Lisa er glad i å pakke weekend-bagen og dra på tur med venninner, men tar gjerne med seg Lovdata som sengelektyre. Hjemme elsker hun å bake kaker til små og store anledninger, mens hun hører på spansk musikk.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.