Malin Charlotte Sammerud

Publisert 13. januar 2022 –

Estimert lesetid - 1 min

Bilde av Grafisk designer og Innholdsprodusent Malin Sammerud i Wican Marked

Malin har en bachelorgrad i grafisk design og art direction fra kunstakademiet NABA i Milano. Hun har bred erfaring med både trykte og digitale flater, og har jobbet med alt fra pakningsdesign til visuelle identiteter. Hun er ansatt som Grafisk designer og Innholdsprodusent på markedsavdelingen vår, hvor hun tryller frem blant annet flotte annonser og visuelle profiler for kundene våre.

Malin er svært kreativ, både på og utenom jobb og hun begir seg ofte ut på DIY-prosjekter av ulike slag. Hun er omgjengelig og sosial og elsker å gå på konserter og quiz med venner. Hun er også veldig eventyrlysten og elsker å reise og oppleve nye steder og kulturer. Malin er morsom, utrolig snill og omtenksom og sørger hele tiden for at de rundt seg har det bra.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.