Martine Hansen Langdon

Publisert 26. august 2020 –

Estimert lesetid - 1 min


Martine har en bachelor innen medier og kommunikasjon, og over 15 års erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring fra Norge, Sverige, Danmark og Australia.

Hun er hele Wicans humørspreder – uten sidestykke! Martine bobler stadig over av kreativitet (ispedd overtenning i ny og ne), og får alle til å bryte sammen i latter daglig. Men selv om det er mye latter og moro der Martine befinner seg, er hun samtidig usedvanlig pliktoppfyllende og engasjert! Hun kommer alltid med idéer på hvordan vi kan skape større effekt i markedsføringen til kundene våre, enten det er innholdsproduksjon eller kampanjeplanlegging, samtidig som hun er nysgjerrig og elsker å videreutvikle seg og lære nye ting.

Martine er raus og inkluderende og en livsnyter av rang. Det beste hun vet er å nyte et hjemmelagd feinschmecker-måltid (tilberedt av sin australske mann vel og merke), sammen med venner og familie. Her snakker vi fredagsstemning gjerne to til tre ganger i uken. For rundt Martine er livet en fest!

Del

Andreas Skønberg

Utvikler, Wican Data

Andreas er yngstemann hos Wican, men ikke la deg lure av hans unge alder. Skjermen hans ser ut som en scene fra “Matrix” med kommandolinjer ingen andre enn Andreas forstår, men han har full kontroll og leverer skreddersydde løsninger for mange av våre kunder. Andreas er utrolig dyktig og har blant annet utviklet apper som har gjort stor suksess.