Sandra Katrine Jenderå

Publisert 26. august 2020 –

Estimert lesetid - 1 min

Sandra Jenderå

Sandra har studert regnskap på Fagakademiet, og har vært ansatt i Wican siden 2016 – først i Halden, og deretter i Fredrikstad. Hun jobber mye med bankintegrasjoner, og er en racer i de fleste økonomisystemer. Sandra er aldri lei å be om hjelp, og stiller alltid opp for kollegaene sine når det trengs. Hun er grundig i alt hun gjør, og mer effektiv dame skal du lete lenge etter.

Sandra har egentlig ikke noe annet valg enn å være supereffektiv, for livet med 2 barn under 3 år er ikke noe slaraffenliv. Når barna er lagt, og hunden er luftet, er det beina på bordet og rødt i glasset.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.