Sebastian Øversveen Anonsen

Publisert 21. juni 2021 –

Estimert lesetid - 1 min

Bilde av Trainee Sebastian Anonsen i Wican Regnskap Fredrikstad

Sebastian er like ved å fullføre bachelorgraden sin i økonomi og administrasjon på HIOF, og jobber parallelt på regnskapsavdelingen vår i en trainee-stilling. Her håper han å få en bredere forståelse for økonomifaget på veien mot å bli autorisert regnskapsfører. Sebastian er en ambisiøs kar med mye pågangsmot og driv og har også planer om å ta en master i ledelse.

Når Sebastian ikke studerer eller jobber, liker han å fylle tiden med alt som er gøy. Mens andre skryter av å gå noen kilometer på «bortover-ski», kontrer Sebastian med historier om toppturer på «nedover-ski» og truger. Han har i tillegg spilt hockey aktivt i mange år, men har med tiden byttet ut pucker med golfballer.

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.