Wenche Berget

Publisert 27. januar 2022 –

Estimert lesetid - 1 min

Bilde av Autorisert regnskapsfører og fagansvarlig Wenche Berget i Wican Regnskap Fredrikstad

Wenche jobber som fagansvarlig på regnskapsavdelingen vår i Fredrikstad, hvor hun sørger for god flyt i hverdagen for både kunder og kollegaer. Hun har jobbet som autorisert regnskapfører i 20 år, har drevet eget regnskapskontor i 13 år, og er spesielt dreven på årsoppgjør og skatt. Hun er særs god i rådgiverrollen og elsker å møte nye mennesker, dele av sin kunnskap og se andre blomstre.

Wenche er ei nysgjerrig dame som er glad i nye impulser. Hun fyller fritiden med matlaging og venninne- og familieturer, gjerne i kombinasjon med opplevelser som toppturer eller konserter. Eventuell frustrasjon som kan komme krypende, rekker aldri å ta stor plass hos Wenche, da hun ukentlig får den ut ved å slå løs på en boksesekk på trening. Denne dama har altså både bein i nesa og muskler i arma!

Del

Martine Langdon

Digital markedsfører, Wican Marked

Martine har studert og jobbet med markedsføring og kommunikasjon i Norge, Sverige, Danmark og Australia, blant annet innen elektronikkbransjen og internasjonal utdanning. Hun er svært kreativ og elsker å skape innhold som vekker oppsikt. Martine har erfaring med både tradisjonell- og digital markedsføring, og har jobbet med alt fra bannerslep bak småfly, til interaktiv skattejakt og utradisjonelle kampanjer på sosiale medier.