IT

Føler du at den teknologiske utviklingen har løpt fra deg? La oss hjelpe deg og din bedrift med å effektivisere og automatisere prosesser slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet.

Vi tilbyr rådgivning, opplæring, produkter og tjenester, utvikling av programvare i form av nettsider og webapplikasjoner. Som Vismaforhandler med mange sertifiserte konsulenter ønsker vi å bidra til at bedriften din skal få en mer effektiv IT-hverdag ved å lage de beste løsningene skreddersydd for akkurat din bedrift. Vi er også Microsoft-forhandler og bistår daglig kundene våre med tips og triks i Microsoft 365 sine produkter, som for eksempel Teams.

Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder. Hos noen bedrifter kan vi opptre som deres eksterne IT-avdeling, mens andre ganger kommer vi inn som sparringspartner og med ekstra bistand til bedriftens egen IT-sjef. Det er helt opp til deg hvilken rolle du vil at vi skal ha i din bedrift.

IT-drift

Vi kan påta oss alle IT-relaterte oppgaver og sørge for at du alltid har oppdaterte programvareløsninger og tilgang på kompetanse og support. Vi benytter markedsledende verktøy for å sørge for kontinuerlig og stabil drift, og våre konsulenter bistår hvis dere opplever feil.

Ved å velge Wican Data som din samarbeidspartner, er du sikret et stabilt og sikkert driftsmiljø med minimal nedetid.

Portrettbilde av Andreas

Ta kontakt med Andreas.

Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

Copyright 2020 - WICAN Gruppen