IT

Føler du at den teknologiske utviklingen har løpt fra deg? La oss hjelpe deg og din bedrift med å effektivisere og automatisere prosesser slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet.

Vi tilbyr rådgivning, opplæring, produkter og tjenester, utvikling av programvare i form av nettsider og webapplikasjoner. Som Vismaforhandler med mange sertifiserte konsulenter ønsker vi å bidra til at bedriften din skal få en mer effektiv IT-hverdag ved å lage de beste løsningene skreddersydd for akkurat din bedrift. Vi er også Microsoft-forhandler og bistår daglig kundene våre med tips og triks i Microsoft 365 sine produkter, som for eksempel Teams.

Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder. Hos noen bedrifter kan vi opptre som deres eksterne IT-avdeling, mens andre ganger kommer vi inn som sparringspartner og med ekstra bistand til bedriftens egen IT-sjef. Det er helt opp til deg hvilken rolle du vil at vi skal ha i din bedrift.

Support

Har du tekniske problemer og trenger hjelp? Kontakt en av våre IT-rådgivere og last ned TeamViewer ved å trykke på knappen under. Vi får da tilgang til skjermen din og kan navigere oss frem til problemet.

Last ned TeamViewer

Dersom det ikke haster kan du gjerne sende oss en e-post, så svarer vi så fort vi har mulighet. Du vil motta en e-post med et saksnummer med det samme.

Kontakt oss på telefon: 69 35 56 56 – Tast 1 for Data
E-post: support@wican.no

Portrettbilde av Andreas

Ta kontakt med Andreas.

Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

Copyright 2020 - WICAN Gruppen