IT

Føler du at den teknologiske utviklingen har løpt fra deg? La oss hjelpe deg og din bedrift med å effektivisere og automatisere prosesser slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet.
Vi tilbyr rådgivning, opplæring, produkter og tjenester, utvikling av programvare i form av nettsider og webapplikasjoner. Som Vismaforhandler med mange sertifiserte konsulenter ønsker vi å bidra til at bedriften din skal få en mer effektiv IT-hverdag ved å lage de beste løsningene skreddersydd for akkurat din bedrift. Vi er også Microsoft-forhandler og bistår daglig kundene våre med tips og triks i Microsoft 365 sine produkter, som for eksempel Teams.
Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder. Hos noen bedrifter kan vi opptre som deres eksterne IT-avdeling, mens andre ganger kommer vi inn som sparringspartner og med ekstra bistand til bedriftens egen IT-sjef. Det er helt opp til deg hvilken rolle du vil at vi skal ha i din bedrift.

Skytjenester og ASP

Ved å benytte skybaserte løsninger vil bedriften din kunne jobbe smartere og mer effektivt ved å automatisere prosessene. Satt på spissen kan hele kontoret befinne seg i skyen og alle i bedriften kan jobbe når som helst og hvor som helst. På den måten blir IT-hverdagen mer fleksibel, tilgjengelig og kostnadseffektiv.

For bedrifter som ønsker å fokusere på egen drift og ikke IT-utfordringer, tilbyr vi ASP, eller lettere sagt serverutleie. Her kan hver ansatt få tilgang til et eksternt skrivebord og bedriften er sikret god lagringsplass, høy sikkerhet og gode sikkerhetskopirutiner. Du drar nytte av stordriftsfordeler som ytelse og kapasitet – og kan slippe å bekymre deg for levetiden på serveren.
Ved å ta i bruk slike moderne løsninger kan du kutte ut lokale servere og kutte kostnader på IT-drift. Det er i tillegg svært fleksibelt for bedrifter i vekst, og ikke minst praktisk for ansatte som ofte jobber på farten og utenfor kontoret.
Vi drifter også virtuelle servere og webhotell som sørger for sikrere og raskere lagring av din nettside.
portrett av andreas mørk bakrgrunn

Ta kontakt med Andreas.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen