IT

Føler du at den teknologiske utviklingen har løpt fra deg? La oss hjelpe deg og din bedrift med å effektivisere og automatisere prosesser slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet.
Vi tilbyr rådgivning, opplæring, produkter og tjenester, utvikling av programvare i form av nettsider og webapplikasjoner. Som Vismaforhandler med mange sertifiserte konsulenter ønsker vi å bidra til at bedriften din skal få en mer effektiv IT-hverdag ved å lage de beste løsningene skreddersydd for akkurat din bedrift. Vi er også Microsoft-forhandler og bistår daglig kundene våre med tips og triks i Microsoft 365 sine produkter, som for eksempel Teams.
Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder. Hos noen bedrifter kan vi opptre som deres eksterne IT-avdeling, mens andre ganger kommer vi inn som sparringspartner og med ekstra bistand til bedriftens egen IT-sjef. Det er helt opp til deg hvilken rolle du vil at vi skal ha i din bedrift.

Telefoni og fiber

Wican Data leverer fiberbasert datakommunikasjon fra Telenor, GlobalConnect (tidligere Broadnet) og Altibox til bedrifter, operatører og offentlig sektor. Blant våre kunder er alt fra nybygg, byggeplasser, små bedrifter med behov for enkel internettaksess til store virksomheter med ekstreme krav til kapasitet, sikkerhet og kvalitet.
På telefonisiden samarbeider vi med Telenor og leverer små og store bedriftsløsninger på mobil, mobilt bedriftsnett og mobilt sentralbord.
Vi leverer også infrastruktur (kablet og trådløst nettverk) i både nye og eksisterende bygg. Her har vi lang erfaring, og samarbeider med de beste leverandører som Cisco, Zyxel og Netgear – alt etter behov og med utstyr i alle prisklasser.
portrett av andreas mørk bakrgrunn

Ta kontakt med Andreas.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen