IT

Føler du at den teknologiske utviklingen har løpt fra deg? La oss hjelpe deg og din bedrift med å effektivisere og automatisere prosesser slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet.
Vi tilbyr rådgivning, opplæring, produkter og tjenester, utvikling av programvare i form av nettsider og webapplikasjoner. Som Vismaforhandler med mange sertifiserte konsulenter ønsker vi å bidra til at bedriften din skal få en mer effektiv IT-hverdag ved å lage de beste løsningene skreddersydd for akkurat din bedrift. Vi er også Microsoft-forhandler og bistår daglig kundene våre med tips og triks i Microsoft 365 sine produkter, som for eksempel Teams.
Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder. Hos noen bedrifter kan vi opptre som deres eksterne IT-avdeling, mens andre ganger kommer vi inn som sparringspartner og med ekstra bistand til bedriftens egen IT-sjef. Det er helt opp til deg hvilken rolle du vil at vi skal ha i din bedrift.

Datautstyr

Vi tilbyr alt fra nettverksløsninger, servere og PC-er til skrivere og tilbehør. Vi veileder deg i jungelen av utstyr og sørger for å finne produkter som møter dine behov. Videre bistår vi med konfigurasjon og oppsett, samt vedlikehold av nåværende og nytt utstyr.

Møteromsløsninger

Er du lei av å bruke halve møtetiden på tekniske utfordringer? Eller at reiseveien til og fra møtet tar like lang tid som selve møtet som skal avholdes? Vi leverer komplette og skreddersydde løsninger til møterom av ulik størrelse. Dette innebærer blant annet lyd- og videokonferanser som kan bidra til å effektivisere hverdagen til din bedrift.

Public Display

Vi tilbyr skjermløsninger for presentasjon av økonomiske dashbord, eksempelvis oversikt over salgstall, omsetning, statistikker, kommende prosjekter, eller andre ting som kan være aktuelt for din bedrift.

Våre utviklere skreddersyr løsninger hvor du kan få presentert akkurat det innholdet du måtte ønske deg på en infoskjerm.
portrett av andreas mørk bakrgrunn

Ta kontakt med Andreas.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring