Marked

Drømmer du om å øke konverteringer gjennom sosiale medier eller at nettsiden din skal dukke høyere opp på Google?


Som din eksterne markedsavdeling skreddersyr vi digitale markedstjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine strategiske mål, gjennom markedsaktiviteter og analyser. Noe av det vi kan hjelpe deg med er innholdsproduksjon, konseptutvikling, profilering, markedsstrategier, kampanjeplanlegging og synlighet i ulike kommunikasjonskanaler.

Markedsstrategi og markedsplan

En tydelig markedsstrategi danner grunnlaget for hvilke markedsaktiviteter du bør fokusere på. Da vil du vite at du er til stede i de kanalene målgruppen din befinner seg i.

Visuell identitet

Det er viktig at førsteinntrykket stemmer overens med bedriftens kjerneverdier. Vi hjelper deg med å utarbeide en sterk visuell identitet, som speiler din bedrift og hva den står for. 

Nettsider

En nettside skal ikke bare ha flott design, men gi brukerne informasjonen de leter etter, være brukervennlig og søkemotoroptimalisert (SEO).


Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring, også kalt content marketing, handler om å skape relevant og verdifullt innhold til målgruppen din, for eksempel blogg og nyhetsbrev.

Sosiale medier

Markedsføring i sosiale medier er en effektiv måte å tiltrekke seg nye kunder på, og bidrar til å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din.

Annonsering

Digitale annonser er en av de mest kostnadseffektive markedsaktivitetene som finnes, da du har god kontroll over både målgruppe, plassering og budsjett.

portrett av dame i lys beige genser

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen