Marked

Drømmer du om å øke konverteringer gjennom sosiale medier eller at nettsiden din skal dukke høyere opp på Google?


Som din eksterne markedsavdeling skreddersyr vi digitale markedstjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine strategiske mål, gjennom markedsaktiviteter og analyser. Noe av det vi kan hjelpe deg med er innholdsproduksjon, konseptutvikling, profilering, markedsstrategier, kampanjeplanlegging og synlighet i ulike kommunikasjonskanaler.

Annonsering

Digitale annonser er en svært kostnadseffektiv markedsaktivitet, da man har god kontroll over både målgruppe, plassering og budsjett. Ved å bruke f.eks Facebook kan man segmentere annonsene mot en spesifikk gruppe mennesker, både geografisk og demografisk. I motsetning til trykte annonser, har man større fleksibilitet og kontroll, ved at man når som helst kan endre innhold, segmentering og budsjett.

En effektiv og kjent strategi er A/B-testing, der man setter to annonser opp mot hverandre for å se hvilken som treffer målgruppen best. Ved å A/B-test sørger vi for å kontinuerlig optimalisere annonsene, basert på hva som trigger og appellerer til målgruppen.

portrett av dame i lys beige genser

Ta kontakt med Camilla.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen