Marked

Drømmer du om å øke konverteringer gjennom sosiale medier eller at nettsiden din skal dukke høyere opp på Google?


Som din eksterne markedsavdeling skreddersyr vi digitale markedstjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine strategiske mål, gjennom markedsaktiviteter og analyser. Noe av det vi kan hjelpe deg med er innholdsproduksjon, konseptutvikling, profilering, markedsstrategier, kampanjeplanlegging og synlighet i ulike kommunikasjonskanaler.

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring, også kalt Content Marketing, handler om å skape relevant innhold som inspirerer og informerer, i tillegg til å tiltrekke og engasjere målgruppen i de rette kanalene.

 

God innholdsmarkedsføring som baseres på målgruppens interesser og foretrukne kanaler, vil være med på å bygge merkevarer så bedriften blir oppfattet slik du ønsker. Trafikken til nettsiden vil også være mer relevant og resultere i økt konverteringer.

 

Ved å skape det innholdet målgruppen din er på jakt etter, og gjøre det tilgjengelig på Google og i de ulike sosiale mediene, sørger du for at innholdsmarkedsføringen er på kjøperens premisser. 

 

Mottakeren skal bli underholdt, inspirert eller smartere av innholdet. Det kan for eksempel være et blogginnlegg som svarer på en problemstilling kunden har, eller en produktvideo som forklarer hvordan et produkt fungerer.

Bilde av to jenter som gir hverandre high five
portrett av dame i lys beige genser

Ta kontakt med Camilla.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen