Marked

Drømmer du om å øke konverteringer gjennom sosiale medier eller at nettsiden din skal dukke høyere opp på Google?

Som din eksterne markedsavdeling skreddersyr vi digitale markedstjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine strategiske mål, gjennom markedsaktiviteter og analyser. Noe av det vi kan hjelpe deg med er innholdsproduksjon, konseptutvikling, profilering, markedsstrategier, kampanjeplanlegging og synlighet i ulike kommunikasjonskanaler.

Innholdsmarkedsføring

Vi bistår med utvikling av engasjerende innhold til ulike plattformer i form av tekst, bilder og videoer.
Vi bruker systemet SharpSpring som gir muligheten til å levere relevant innhold til forskjellige målgrupper. Gjennom automatiske prosesser blir e-poster og landingssider skreddersydd til kundens demografi eller til hvor de er i kjøpsprosessen. På den måten kan vi bearbeide og kvalifisere leads slik at de er mest mulig mottakelige når vi sender relevant informasjon.

Blogginnlegg og artikler

Blogginnlegg og artikler med faglig innhold kan hjelpe bedriften din med å vise sin faglige styrke og villighet til å dele informasjon. Dette kan være den avgjørende faktoren for at noen velger deg ovenfor konkurrenter, fordi det oppstår en relasjon mellom kunden og deg som ressurs.
Wican Marked kan hjelpe deg å utforme og omformulere faglige, tunge tekster til engasjerende og nysgjerrighetsskapende artikler.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en fin måte å samle opp informasjonen bedriften din har publisert den siste uken eller måneden. Vi kan opprette maler for nyhetsbrev og annen kommunikasjon på e-post, og kan i tillegg utføre selve utsendelsen til dine kontakter.

Ta kontakt med Camilla.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

Ønsker du å motta nyheter og spennende informasjon fra oss?

Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

Copyright 2020 – WICAN Gruppen