Marked

Drømmer du om å øke konverteringer gjennom sosiale medier eller at nettsiden din skal dukke høyere opp på Google?


Som din eksterne markedsavdeling skreddersyr vi digitale markedstjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine strategiske mål, gjennom markedsaktiviteter og analyser. Noe av det vi kan hjelpe deg med er innholdsproduksjon, konseptutvikling, profilering, markedsstrategier, kampanjeplanlegging og synlighet i ulike kommunikasjonskanaler.

Markedsstrategi og markedsplan

Bli mer synlig, nå ut til flere kunder og få økt salg.

I en verden der konkurransen er stor og konkurrentene mange, er det avgjørende å ha en riktig og god strategi på hvordan din virksomhet skal skille seg ut fra alle de andre budskapene der ute. En god markedsstrategi er selve grunnmuren i all markedsføring, og den er fundamentet markedsplanen bygger på. 


Markedsplanen angir virksomhetens forretningsmål og kobler dem til konkrete markedsføringsmål. Markedsplanen er et nyttig arbeidsverktøy for å sikre at du bruker ressursene dine målrettet og i de rette kanalene, slik at du når ut til målgruppen din. Eksempelvis epostkampanjer, annonser eller publiseringsplan i sosiale medier. Gjennom en tydelig strategi som vi utarbeider sammen, vil du oppnå rett posisjon i markedet.

Bilde av post-it-lapper på et vindu
portrett av dame i lys beige genser

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen