Marked

Drømmer du om å øke konverteringer gjennom sosiale medier eller at nettsiden din skal dukke høyere opp på Google?

 

Som din eksterne markedsavdeling skreddersyr vi digitale markedstjenester som kan hjelpe din bedrift med å nå dine strategiske mål, gjennom markedsaktiviteter og analyser. Noe av det vi kan hjelpe deg med er innholdsproduksjon, konseptutvikling, profilering, markedsstrategier, kampanjeplanlegging og synlighet i ulike kommunikasjonskanaler.

Sosiale medier

Vær synlig der kundene dine befinner seg.
Markedsføring i sosiale medier er en effektiv måte å tiltrekke seg nye kunder på, og bidrar til å øke synligheten og bevisstheten rundt merkevaren din. Det gjelder å være synlig der målgruppen din befinner seg.

Har du tenkt over hvordan din bedrift fremstår på sosiale medier? Vi sørger for at du skiller deg ut på sosiale medier og får frem budskapet ditt. Wican bruker de virkemidlene som fungerer best i den valgte kanalen, slik at du når målgruppen din. 


Vi utarbeider en strategi i form av publiserings- og annonseplaner, til både betalte og organiske innlegg. Vi hjelper deg med oppsett og annonsering på f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat. Annonsene optimaliseres ved å segmentere geografisk, demografisk og basert på interesser.

Sosiale medier
portrett av dame i lys beige genser

Ta kontakt med Camilla.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen