Regnskap

Er du overveldet av tall, frister og fakturering? Våre rådgivere og regnskapsførere hjelper deg gledelig med å skaffe en god oversikt over din økonomi.

Som din eksterne regnskapsavdeling kan vi være gode rådgivere og sparringspartnere, slik at vi sammen kan finne den perfekte løsningen for akkurat din bedrift. Vi vil at du skal oppleve korte kommunikasjonslinjer og trygghet fra vårt store fagmiljø.

Lønnstjenester

Lønn er et fagområde som krever mye kunnskap og tid. Det viktigste er kanskje at lønnskjøringen er strukturert slik at alle får rett lønn til rett tid, men ikke minst er det viktig å følge regelverket. Vi holder oss løpende oppdatert på lover og regler, så ved å sette bort lønnstjenestene til oss kan du være trygg på at du får hjelp fra kvalifiserte fagfolk til å behandle lønnsfunksjonen i bedriften din.

Utlegg og reiseregninger er en stor tidstyv for de fleste bedrifter og ikke minst ansatte. Vi hjelper dere gjerne med å effektivisere denne posten og veileder dere gjennom prosessen for å registrere alt i vår nettbaserte løsning. Alle kvitteringer og bilag oppbevares elektronisk og papirkvitteringene kan dermed kastes!

Ta kontakt med oss.

portrett av mann i brun genser

Henrik Næsje

Fredrikstad

Bilde av Autorisert regnskapsfører og daglig leder i Wican Regnskap Vestfold Olya Daffinrud

Olya Daffinrud

Vestfold

Roy Keneth Skaug

Halden

Bilde av Autorisert regnskapsfører og daglig leder i Wican Regnskap Drøbak Kathrine Andersen

Kathrine Andersen

Drøbak

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen