Visma.net er et moderne, åpent og komplett ERP-system som automatiserer manuelle prosesser og håndterer komplekse, regnskapsoppgaver. Løsningen passer for større bedrifter som ønsker å redusere kostnader og skape vekst ved å effektivisere interne rutiner.

Hva hjelper Visma.net deg med?

Visma Net - Timeregistering

Registrering av timer, overtid og fleksitid har aldri vært enklere. Med Visma.net Time fører ansatte timene sine på mobil og nett, og ledere godkjenner like enkelt. Timene sendes automatisk inn i lønnssystemet.

Visma.net Payroll - Et enklere lønnssystem.

Ønsker du et lønnssystem med mer automatikk og færre manuelle prosesser? Visma.net Payroll gir de ansatte tilgang til smarte løsninger for registrering av reiseregning, utlegg, ferie, fravær og timeføring. Velg et nettbasert lønnssystem for små og mellomstore bedrifter!

Visma.net Expence - Enkel håndtering av reiseregninger.

Ønsker du å bli kvitt alle papirkvitteringer og kompliserte utleggsskjemaer? Med Visma.net Expense vil føring av reiseregninger og utlegg sendes automatisk inn i lønnssystemet. Dette bidrar til at ansatte, lønningsansvarlig og ledere bruker mindre tid på manuelle prosesser!

Visma.net Absence - Enkel registrering av ferie og fravær.

Ønsker du et ferie- og fraværssystem som automatisk kontrollerer mot gjeldende regler? Visma tilbyr en nettbasert kalenderløsning for registrering av timer, fravær og ferie. Få et enkelt styringsverktøy for planlegging av ferie satt opp mot planlagte permisjoner og annet fravær med Visma.net Absence.

Unike fordeler

  • Automatiser fakturering, bankhåndtering, rapporter med mer.
  • Reduser kostnader, betal for det du bruker.
  • Skalerbart og fleksibelt, velg selv antall brukere og funksjoner
  • Mobilapper, få utbytte av data utenfor kontoret.
  • Integrer og voks med løsninger som oppfyller deres behov

Alltid tilgang til oppdaterte tall og rapporter

Med appen Visma Mobile Manager har du alltid tilgang til nøkkeltall og rapporter uansett hvor du befinner deg. Her kan du se alle dashboardene som du har tilgjengelig. I samme app kan du også godkjenne fakturaer, utlegg, reiseregninger, ferie og fravær.

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg og forteller mer om Visma.net