Contracting NXT

En innovativ og skybasert løsning for håndverksbransjen.

Hva er Contracting NXT?

Med Contracting NXT samles alle arbeidsprosesser i én helhetlig skybasert pakke. Pakken dekker alle dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn. Løsningen er skreddersydd for å forenkle og effektivisere arbeidshverdagen til elektrikere, VVS og håndverkere.

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Fordeler med Contracting NXT

Hvorfor velge Wican?

Sømløs arbeidsflyt

Contracting NXT består av fire tjenester som samhandler ved å «snakke» med hverandre. Dette gir deg som bruker en mye bedre flyt i hverdagen.

Ordre- og prosjektstyring

Contracting Works håndterer alt fra planlegging av ressurser og jobber, kommunikasjon med kunder og ansatte til timer, materiell, dokumentasjon og rapportering. Contracting works er bindeleddet mellom regnskapet ditt og håndholdte systemer, slik at alle i bedriften – fra daglig leder til håndverkere – bruker tjenester som snakker sammen.

Økonomi

Business NXT er den skybaserte versjonen av Norges mest brukte ERP-system, Visma Business. Business NXT er utviklet for å håndtere et større volum av transaksjoner, store mengder data, samt mange brukere og klienter.

Lønn og HR

Payroll håndterer lønns- og HR-tjenester for hele bedriften. Automatikken i systemet tar seg av manuelle og tidkrevende oppgaver for lønnsansvarlig. Det gir bedre flyt, høyere kvalitet og mer effektive prosesser for lønn. Nye lovkrav oppdateres automatisk, slik at bedriften til enhver tid jobber i henhold til gjeldende regelverk. HR-programmet Dottie er tilgjengelig for kunder som har behov for en HR-løsning for oppfølging av ansatte.

Rapportering

OneStop Reporting er rapporteringsverktøyet som gir deg innsikten du trenger for å bruke bedriftens data til å øke lønnsomhet. Du får oversikt over bedriftens trender, slik at du kan forbedre inntjeningen og være forberedt på økte kostnader.

Våre rådgivere

Magnus, Tommy, Martin og Sara er våre Visma-sertifiserte rådgivere, og de gleder seg til å hjelpe deg.

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.