En innovativ og skybasert løsning

Skreddersydd for alle håndverkere

Med Contracting NXT samles alle arbeidsprosesser i én helhetlig skybasert pakke. Pakken dekker alle dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn. Løsningen er skreddersydd for å forenkle og effektivisere arbeidshverdagen til elektrikere, VVS og håndverkere.

Fordeler

Strømlinjeformet overføring

Strømlinjeformet overføring av data fra Visma Contracting.

Standardiserte oppsett

Ferdige maler gjør implementeringen rask og effektiv.

Én helhetlig løsning

Dokumentasjon tilpasset håndverksbransjen i én helhetlig løsning.

Online-kurs

Tilgang til online-kurs som er tilpasset bransjens prosesser.

Prisgunstig pakketering

Kostnadseffektive pakker tilpasset ulike behov og budsjetter.

Ett kontaktpunkt

For support, oppfølging og ansvarlig leveranse.

FIRE TJENESTER

SOM SAMHANDLER

Contracting NXT består av fire tjenester som samhandler ved å «snakke» med hverandre. Dette gir deg som bruker en mye bedre flyt i hverdagen.

Opplev en...

Ordre- og prosjektstyring

Contracting Works håndterer alt fra planlegging av ressurser og jobber, kommunikasjon med kunder og ansatte til timer, materiell, dokumentasjon og rapportering. Contracting works er bindeleddet mellom regnskapet ditt og håndholdte systemer, slik at alle i bedriften – fra daglig leder til håndverkere – bruker tjenester som snakker sammen.

Økonomi

Business NXT er den skybaserte versjonen av Norges mest brukte ERP-system, Visma Business. Business NXT er utviklet for å håndtere et større volum av transaksjoner, store mengder data, samt mange brukere og klienter.

Lønn og HR

Payroll håndterer lønns- og HR-tjenester for hele bedriften. Automatikken i systemet tar seg av manuelle og tidkrevende oppgaver for lønnsansvarlig. Det gir bedre flyt, høyere kvalitet og mer effektive prosesser for lønn. Nye lovkrav oppdateres automatisk, slik at bedriften til enhver tid jobber i henhold til gjeldende regelverk. HR-programmet Dottie er tilgjengelig for kunder som har behov for en HR-løsning for oppfølging av ansatte.

Rapportering

OneStop Reporting er rapporteringsverktøyet som gir deg innsikten du trenger for å bruke bedriftens data til å øke lønnsomhet. Du får oversikt over bedriftens trender, slik at du kan forbedre inntjeningen og være forberedt på økte kostnader.

...sømløs arbeidsflyt

Bekymret for all historikken din?

Overgang fra Visma Contracting

Vi tilbyr verktøy og støtte for å hjelpe deg med å migrere data fra Visma Contracting til Contracting NXT, slik at du kan beholde historikken og dataene dine. Magnus, Tommy, Martin og Sara er våre Visma-sertifiserte rådgivere, og de gleder seg til å hjelpe deg.

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.