Regnskap

Vi er totalleverandør med et brennende engasjement for økonomi og regnskaps- tjenester.


Hos oss får du fleksible og moderne løsninger, god service og personlig oppfølging og økonomisk rådgivning. Vi er et autorisert regnskapskontor som ønsker å tilby deg og din bedrift en trygg opplevelse ved faglig dyktig utførelse. Sammen finner vi den beste løsningen for din bedrift, hvor du selv velger hvor involvert du vil være i de ulike prosessene. av høy kvalitet

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Er du overveldet av tall, frister og fakturering?

Våre rådgivere og regnskapsførere hjelper deg gladelig med å skaffe en god oversikt over din økonomi.

 

Som din eksterne regnskapsavdeling kan vi være gode rådgivere og sparringspartnere, slik at vi sammen kan finne den perfekte løsningen for akkurat din bedrift.

 

Vi vil at du skal oppleve korte kommunikasjonslinjer og trygghet fra vårt store fagmiljø.

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Vi hjelper deg med ...

Vårt mål er å fungere som den interne regnskapsavdelingen til alle våre kunder, ved å bistå med tjenester og rådgivning relatert til økonomi og regnskap.

Regnskapstjenester

Usikker på hva bedriften trenger hjelp til? Hva som kan gjøres selv og hva som bør settes bort?

Vi tilbyr nettbaserte regnskapsløsninger som dekker hele økonomifunksjonen i bedriften din, uansett om du ønsker å gjøre regnskapet selv eller sette det bort til oss. Vi tilpasser både rutiner, tjenester og systemer til bedriftens behov og skreddersyr pakkeløsninger.

Les mer

Økonomisystemer

Sliter dere med å finne et system som fungerer optimalt for bedriften din?

Vi er forhandler av PowerOffice, Tripletex og Visma eAccounting, og er i tillegg fleksible med bruk av andre systemer. Alle systemene vi bruker er nettbaserte, noe som gjør det enkelt for deg å ha oversikt uansett hvor du befinner deg.

Les mer

Årsoppgjør

Det er mye å huske på i forkant av innleveringen til årsregnskapet, og forskjellige organisasjonsformer har forskjellige lover og retningslinjer de skal følge.

Våre regnskapsførere har lang erfaring med årsoppgjør og årsregnskap, og kan i tillegg til å sørge for at alle regler og frister overholdes, ta bort en bekymring eller to, så du kan konsentrere deg om andre oppgaver.

Les mer

Lønnstjenester

Lønn er et fagområde som krever mye kunnskap og tid. Det viktigste er kanskje at lønnskjøringen er strukturert slik at alle får rett lønn til rett tid, men ikke minst er det viktig å følge regelverket.

Vi holder oss løpende oppdatert på lover og regler, så ved å sette bort lønnstjenestene til oss kan du være trygg på at du får hjelp fra kvalifiserte fagfolk til å behandle lønnsfunksjonen i bedriften din.

Les mer

Fakturering

Er du lei av å bruke unødvendig mye tid på fakturering? Drømmer du om mer tid til å selge tjenestene dine?

Vi har lang erfaring med, og god kompetanse om effektive og kostnadsbesparende løsninger, og kan assistere med en komplett løsning eller gjennomgang av bedriftens rutiner og prosesser.

Les mer

Miljø- og klimaregnskap

Vi har løsninger som er integrert mot ditt økonomisystem slik at dine karbonavtrykk kan måles parallelt med et oppdatert regnskap.

Les mer

Ønsker du mer tid til å følge opp kundene dine?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Møt våre team

Wican Regnskap består av dedikerte og fremoverlente medarbeidere fordelt på kontorene våre i Vestfold (Larvik), Fredrikstad, Drøbak og Halden, med en kundebase fra hele landet.

Edit Content

Henrik Næsje

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Henrik kan ved første øyekast fremstå som litt reservert. Men ikke la deg lure! Henrik er nemlig svært dyktig og erfaren i stort sett det meste innen regnskap, og har alltid gode tips og råd til hvordan man kan håndtere krevende situasjoner på en effektiv og lønnsom måte. Som følge av at han spiller på FFKs Old Boys lag er han også kontorets største FFK fan.

Wenche Berget

Fagansvarlig Regnskap

Wenche jobber som fagansvarlig på regnskapsavdelingen vår i Fredrikstad, hvor hun sørger for god flyt i hverdagen for både kunder og kollegaer. Hun har jobbet som autorisert regnskapfører i 20 år, har drevet eget regnskapskontor i 13 år, og er spesielt dreven på årsoppgjør og skatt. Hun er særs god i rådgiverrollen og elsker å møte nye mennesker, dele av sin kunnskap og se andre blomstre. Wenche er ei nysgjerrig dame som er glad i nye impulser. Hun fyller fritiden med matlaging og venninne- og familieturer, gjerne i kombinasjon med opplevelser som toppturer eller konserter. Eventuell frustrasjon som kan komme krypende, rekker aldri å ta stor plass hos Wenche, da hun ukentlig får den ut ved å slå løs på en boksesekk på trening. Denne dama har altså både bein i nesa og muskler i arma!

Linda Andersen

Regnskapsmedarbeider

Linda har jobbet på regnskapsavdelingen i snart 10 år, primært med lønn. Hun har svært høy arbeidsmoral og servicenivå og går aldri hjem før jobben er gjort. Linda er en viktig bidragsyter på regnskapsavdelingen for både kunder og kollegaer.

Magdalena Vatnfjord

Statsautorisert regnskapsfører

Magdalena har lang fartstid innen regnskap og har en Bachelor i Revisjon. Hun elsker PowerOffice, så står du fast og trenger hjelp, er det Magdalena du skal ringe. Hun kan også mye om Rægging, amcar og Cadillacs.

Marie T. Kase Bjørnli

Regnskapsmedarbeider

Marie er utdannet regnskapskonsulent og har erfaring med både forretningsregnskap og landbruksregnskap. Marie elsker å jobbe med digitale regnskapsløsninger og med sitt gode humør og positive holdning, yter hun 100% for både kunder og kollegaer.

Sandra Katrine Jenderå

Regnskapsmedarbeider

Sandra har studert regnskap på Fagakademiet, og har vært ansatt i Wican siden 2016 – først i Halden, og deretter i Fredrikstad. Hun jobber mye med bankintegrasjoner, og er en racer i de fleste økonomisystemer. Sandra er aldri lei å be om hjelp, og stiller alltid opp for kollegaene sine når det trengs. Hun er grundig i alt hun gjør, og mer effektiv dame skal du lete lenge etter. Sandra har egentlig ikke noe annet valg enn å være supereffektiv, for livet med 2 barn under 3 år er ikke noe slaraffenliv. Når barna er lagt, og hunden er luftet, er det beina på bordet og rødt i glasset.

Tone Svensson

Regnskapsmedarbeider

Tone kom rett fra regnskapsstudier på Fagakademiet til kontoret vårt i Fredrikstad. Hun har tidligere jobbet innen ulike serviceyrker og i psykiatrien, men elsker nå å forenkle hverdagen til kundene våre med digitaliserte regnskapsløsninger. Tone bor landlig til på en familiegård med alt fra ender og kalkuner, til tanter og foreldre rundt seg. Når hun ikke mater endene eller steller i grønnsakshagen, er Tone glad i å slå seg løs på metall- og prog rock-konserter med venner.

Helle Marie Holum Olsen

Trainee regnskap

Helle startet på regnskapsavdelingen vår i Fredrikstad i februar 2022, og sjarmererte oss raskt med sitt engasjement og positivitet. Ved siden av å ha en trainee-stilling hos oss, tar Helle en Bachelor i Regnskap på HIØ. Hun elsker å sette ting i system, lage lister og ha full kontroll – så ingen tvil om at Helle er et fantastisk tilskudd til regnskapsavdelingen vår. Helles «guilty pleasure» er mobilspill, og hun gir seg ikke før spillet er «runda». Hun er også stor fan av puslespill – jo større, jo bedre! Helle liker seg godt på hytta på fjellet og går gjerne på bortoverski. Hun elsker dyr – og da spesielt katten sin Susie.

Sebastian Øversveen Anonsen

Regnskapsmedarbeider

Sebastian har en bachelor i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Østfold, og jobber som regnskapsmedarbeider hos oss. Han kom til oss etter å ha jobbet som Controller i et regnskapsbyrå som hovedsakelig jobber med landbruk og kjøp og salg til bønder. Der var arbeidsoppgavene hans blant annet forenkle og digitalisere økonomisystemer. Sebastian er en ambisiøs kar med mye pågangsmot og driv, og han har etter hvert planer om å ta en master i ledelse. Han har tidligere spilt hockey aktivt i mange år, men har med tiden byttet ut pucker med golfballer.

Edit Content

Olya Daffinrud

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Olya har solid utdannelse og erfaring innen økonomi og ledelse. Hun brenner for endring og fornying, leter alltid etter nye og bedre måter å jobbe på og trives med innovasjon og digitalisering. Olya er veldig sosial og opptatt av å skape positive relasjoner. Hun er glad i gode diskusjoner og har stor takhøyde for ulike meninger. Ellers liker Olya å reise, spesielt i Asia. Hun elsker å skape gode minner og samle på gode opplevelser.

Sissel Kristoffersen

Regnskapsmedarbeider

Sissel har lang erfaring fra regnskapskontor hvor hun har jobbet med både små og store firmaer i mange ulike bransjer. Hun har med tiden opparbeidet seg en god tverrfaglig kompetanse som hun gledelig deler med sine kollegaer og kunder. Sissel synes det er spennende å lære nye programmer og brenner for digitalisering. Hun liker ikke å sitte i ro, så etter en endt arbeidsdag på kontoret, er hun å finne på et dansegulv eller treningssenter.

Berit Mathisen Gaarder

Statsautorisert regnskapsfører

Berit er utdannet registrert revisor og har blant annet jobbet ni år i revisjonsbransjen. Berit jobber hovedsakelig med regnskap og årsoppgjør mot forskjellige bransjer, blant annet butikkhandel, bygg og anlegg og servicebransjen. Hun fører i dag regnskap for flere frivillige foreninger, hvor hun er en racer i spesialregler. Berit er i tillegg en racer i Excel.

Marcelina Mroz

Regnskapsmedarbeider

Marcelina har en Bachelor i Regnskap, og en Master i ledelse i offentlig administrasjon fra Polen. Etter endte studier flyttet hun til Norge, og startet hos Wican i Larvik i jan 2022. Hun synes jobben er veldig spennende og leter alltid tålmodig etter de aller beste digitale løsningene for kundene våre. På fritiden er hun glad i å gå på tur i skogen med barna sine, i tillegg til å lese spenningsbøker og se film.

Edit Content

Kathrine A. Andersen

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Kathrine har lang erfaring innenfor regnskap og er en av veteranene hos Wican. Hun jobbet over 10 år på kontoret vårt i Fredrikstad, før hun i 2022 gikk over som daglig leder for Drøbak-avdelingen vår.

Heidi Kristine Mostad

Regnskapsfører

Heidi har lang fartstid som regnskapsfører, og har erfaring med både små og store bedrifter innenfor flere ulike bransjer. Hun stortrives med hektiske dager og synes det er gøy med utfordringer. Heidi står på og sørger for at alle kundene våre er godt ivaretatt.

Marit Helene Winge

Regnskapsfører

Marit har lang erfaring innen regnskap og lønn. Hun tar utfordringer på strak arm og synes det er spennende med nye programmer og digitalisering. Det merkes at Marit er glad i mennesker slik hun møter både sine kunder og kollegaer.

Trine Kvam Biesenbaum

Regnskapsfører

Trine har bred kompetanse innen regnskap og lønn. Både kunder og kollegaer nyter godt av hennes erfaringer. Hun trives godt med arbeidet og syns det er spennende. Er du kunde av Trine, er du i gode hender.

Yan Liu

Statsautorisert regnskapsfører

Yan har en bachelor i revisjonsfag fra Høgskolen i Oslo (dagens OsloMet). Hun har lang erfaring innen regnskap og lønn – både fra offentlig og privat sektor. Yan er nysgjerrig, nøyaktig og pliktoppfyllende, og hun er ikke redd for å ta fatt på nye utfordringer. På fritiden liker hun å jobbe i hagen eller trene.

Edit Content

Roy Keneth Skaug

Daglig leder | Statsautorisert regnskapsfører

Roy Keneth har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon, samt i Regnskap og Revisjon fra HIOF. I tillegg har han en siviløkonom-utdannelse fra NMBU i Ås. Før regnskapsstudier og jobb i Wican, har Roy Keneth jobbet innen detaljhandel og forsikringsbransjen. Utenom jobb synes Roy Keneth livet er best ute – på teltur eller fisketur med familie og venner.

Martin Marhaug

Regnskapsmedarbeider

Martin har en Bachelor i Økonomi og ledelse fra NTNU på Gjøvik. Han er glad i ryddige regnskap, og å finne smarte løsninger for å effektivisere arbeidet. På fritiden er Martin glad i styrketrening og å se på fotball (helst iført trøyer i rødt og hvitt).

May Helen Eilertsen

Regnskapsmedarbeider

May Helen er ansatt som regnskapsmedarbeider på vår avdeling i Halden, etter 10 år som kokk. Arbeid med restaurantens regnskap ga mersmak, og hun er nå omskolert – til vår store glede! På fritiden tilbringer May-Helen mye tid med familien, i tillegg til å være en ivrig dartspiller. Hun har fra ung alder vært interessert i fotball, og er ihuga fan av Manchester United.

Bjørn Andreas Grønland

Statsautorisert regnskapsfører | MVA-rådgiver

Bjørn Andreas har de siste årene jobbet som autorisert regnskapsfører i familiens bedrift i Halden. Han har tidligere drevet egen bedrift, samt jobbet over 10 år med produksjon av bl.a. sjøkabler, men utdannet seg i 2019 til regnskapsfører. Bjørn Andreas syns det er spennende å finne de riktige integrasjonene for de ulike kundene for å gjøre arbeidshverdagen deres lettere. Bjørn Andreas er en ivrig dartspiller og har reist i inn- og utland for å delta i ulike mesterskap. I fellesferien pakker han gjerne bilen full av fiskeutstyr, båtvester, badeshorts og hundebur, og setter kursen mot hytta i Sverige. Der lever han late dager med kone og barn, gjennom hele sommeren.

Arve Lindstrøm

Statsautorisert regnskapsfører

Arve startet som dataforhandler i 1987, og utvidet etter hvert driften til å også føre regnskap for små og store kunder. I løpet av årene som regnskapsfører har teknologien utviklet seg enormt. De helt første regnskapene førte han faktisk på diskett! De siste årene har han for det meste jobbet i skyen og trives godt med det. Arve, og resten av familiebedriften Datahjelp, slo seg nylig sammen med Wican Regnskap Halden, og sammen flyttet de nylig inn i nye, fine lokaler i Knivsøveien. Arve har i tillegg til å være regnskapsmann, alltid hatt en stor interesse for motor. Med erfaring fra både bildellager og som sjåfør, har interessen de siste årene gått over til veteranmopeder. Han elsker å både mekke, og å kjøre langturer på sin Tempo Corvetto, og deltar årlig i «Grensepeden» – et treff for mopedentusiaster.

Ann-Helen Torgalsbøen Pedersen

Statsautorisert regnskapsfører

Ann-Helen har totalt 30 års erfaring innen regnskapsbransjen, og begynte å jobbe hos regnskapsavdelingen vår i Halden i august 2023. Hun har de siste 15 årene jobbet som daglig leder i et regnskapskontor i Halden, og etter bestemmelsen om nedleggelse, tok hun med seg de fleste av sine kunder over til Wican Regnskap Halden. Ann-Helen er ansatt som statsautorisert regnskapsfører hos oss, og vi er veldig glade for å ha fått med oss Ann-Helen på laget. Fritiden tilbringer Ann-Helen mest mulig med barnebarna, og på sommeren er hun og familien mye på hytta ved kysten. Hun bruker mye tid utendørs, og liker seg spesielt godt på tur i skogen og på fjellet. Ellers er hun aktivt engasjert i Odd Fellow-ordenen.

Silje-Marie Sundt Skaug

HR- og lønnsmedarbeider

Silje jobber med HR, lønn og regnskap, og hun stortrives med å sette ting i system og få tallene til å gå opp. Hun har studert HR-ledelse på NKI, og har jobbet i over 10 år som daglig leder i en spa-salong. Der hadde hun blant annet ansvaret for personalet, HMS og den daglige driften. Silje er et skikkelig A-menneske og elsker å starte dagen med trening – gjerne før resten av familien har våknet. Etter arbeidstid engasjerer hun seg stort i barnas aktiviteter (hockey og fotball), blant annet som lagleder og dugnadsansvarlig. Når hun skal slappe av, pakker hun tursekken med fiskestang og hengekøye, og drar til skogs.

Jeanette Elisabeth Hansen

Trainee regnskap

Jeanette jobber som Trainee, og kombinerer dette med regnskapsstudier på Høgskolen i Østfold. Hun syns det er veldig spennende og lærerikt å kombinere teori og praksis – side om side. Fra tidligere har Jeanette erfaring fra dagligvarehandel og retail, der hun blant annet har jobbet som daglig leder med ansvar for økonomi og regnskap. Hun har også fagbrev i Laboratoriefag og har jobbet som lærling og vikar på Borregaard. På fritiden liker Jeanette å være aktiv – både med og uten familien. Hun liker å trene og gå på turer i skog og mark med hunden sin.

Ann Kristin Eilertsen Hodne

Biotekst kommer ...

Hvorfor Wican Regnskap?

Ved å leie inn Wican Regnskap slipper du å ansette en egen regnskapsfører, som er en tidkrevende og dyr prosess, i tillegg til at du får et helt team som kan bistår deg med sin ekspertise!

Vi er opptatt av kvalitet og kompetanseheving og har til og med vår helt egen Fagansvarlige. Hun heter Wenche og sørger for god flyt i hverdagen for både kunder og kollegaer.

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Dette sier kundene våre om oss​

Wican bidrar med innsikt, kunnskap og kreativitet i arbeidet med markedsføring av SalatMestern AS og våre produkter. Fleksible og løsningsorienterte!Anne-Beate Larsen

Prosjektleder

Wican bidrar med innsikt, kunnskap og kreativitet i arbeidet med markedsføring av SalatMestern AS og våre produkter. Fleksible og løsningsorienterte!Anne-Beate Larsen

Prosjektleder

Wican bidrar med innsikt, kunnskap og kreativitet i arbeidet med markedsføring av SalatMestern AS og våre produkter. Fleksible og løsningsorienterte!Anne-Beate Larsen

Prosjektleder

Ønsker du mer tid til å følge opp kundene dine?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

For å ha oversikt over regnskapet, må du blant annet ha orden på regnskapsfrister. budsjettering. lønn. lover og regler. årsoppgjør. økonomi.

Et utvalg av våre kunder

Hva venter du på?

Edit Content

Spar tid og få raskere respons! Fyll ut skjemaet, så sørger vi for at riktig person kontakter deg.

Noen av våre sertifiseringer​