ØNSKER DU EN ENKLERE HVERDAG?

Utvikling som driver vekst og innovasjon

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som forenkler hverdagen din og hjelper deg med å oppnå suksess gjennom effektive og nyskapende utviklingstjenester. Ta kontakt i dag for å utforske mulighetene!

Vi kan tilby blant annet

Integrasjoner av betalingsløsninger

Enkelt samspill med betalingssystemer gjennom sømløse integrasjoner.

Kasse- og logistikksystemer

Effektiv styring av salg og logistikk gjennom smidige løsninger.

Sikkerhet og vedlikehold

Sømløs opprettholdelse av systemer for problemfri funksjonalitet.

Rapport- og analysesystem

Dyp innsikt og helhetlig forståelse gjennom skreddersydde dataverktøy.

Timeregistreringssystem

Effektiv tidsregistrering og nøyaktig ressursstyring for bedre produktivitet.

Webapplikasjoner

Vi lager nettbaserte løsninger som integreres med dine eksisterende systemer.

EFFEKTIVISER HVERDAGEN

MED SKREDDERSYDDE LØSNINGER!

Uansett om du trenger en webapplikasjon, et administrasjonsverktøy, et rapport- og analysesystem eller et annet skreddersydd verktøy, er vi her for å hjelpe deg med å effektivisere din hverdag. Ta kontakt med oss i dag og ta det første steget mot en mer produktiv og effektiv virksomhet.

Hva er stegene i...

01

Kontakt oss

Gi oss din kontaktinformasjon, slik at vi raskt kan ta kontakt med deg og starte en konstruktiv samtale for å kunne gi deg et uforpliktende tilbud fra oss.

02

Et møte

Vi tar et møte hvor vi dykker ned i dine behov og krav som vil legge grunnlaget for å utvikle en skreddersydd løsning som oppfyller dine forventninger.

03

Utvikling

Vårt erfarne team tar seg av selve utviklingsfasen. Vi transformerer dine ideer og visjoner til en imponerende og funksjonell løsning.

04

Implementering

Vi implementerer løsningen på den aktuelle plattformen, og du kan raskt dra nytte av de nye funksjonene og forbedringene som løsningen gir.

...denne prosessen?

Vi er en totalleverandør av IT-tjenester. Vårt mål er å gi deg en mer automatisert og enklere hverdag.

 

Vi har en dedikert programvareavdeling som jobber med alt av integrasjoner og webapplikasjoner, hvor vi skreddersyr alle programmene for våre kunder.

 

Våre systemer leveres alltid som skytjenester, som betyr at de er tilgjengelige når som helst, hvor som helst – med fokus på god brukervennlighet, høy sikkerhet og ytelse i toppklasse.

 

En ting mange ikke vet, er at vi også leverer masse forskjellig IT-utstyr — så vi kan hjelpe deg å finne nøyaktig de maskinene eller utstyret som løser dine behov.

Hvorfor, hvorfor ikke?

Hvor lang tid tar det å utvikle en løsning?

Tiden det tar å fullføre et prosjekt varierer avhengig av prosjektets omfang, kompleksitet og spesifikke krav. Vi vil evaluere prosjektet ditt grundig og gi deg en estimert tidsramme basert på dette. Vi streber alltid etter å levere prosjekter innenfor avtalte tidsrammer. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Hva er kostnadene for utviklingstjenestene deres?

Kostnadene for våre utviklingstjenester avhenger av prosjektets omfang, kompleksitet og spesifikke krav. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer din budsjettramme. Etter en grundig vurdering av prosjektet ditt, vil vi kunne gi deg en prisestimering som tar hensyn til dine unike behov. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Hvordan er deres erfaring innen utvikling?

Vi har lang erfaring innen utvikling og har jobbet med en rekke ulike prosjekter og bransjer. Vårt team består av erfarne utviklere og designere som har kunnskapen og ekspertisen som trengs for å levere kvalitetsløsninger.

Hvordan samarbeider dere med kundene i prosessen?

Samarbeidet med våre kunder er av stor verdi for oss, og vi inkluderer deg aktivt gjennom hele utviklingsprosessen. Vi tar grundig hensyn til dine behov og mål, og jobber nært sammen med deg for å sikre at løsningen oppfyller dine forventninger. Gjennom jevnlige oppdateringer og åpen kommunikasjon ønsker vi å sikre at du har full innsikt og kontroll over prosessen. Vårt fokus er å etablere et sterkt samarbeid, slik at vi kan levere en skreddersydd løsning som passer nøyaktig til dine behov og ønsker.

Har dere referanser eller tidligere prosjekter vi kan se på?

Ja, vi kan absolutt gi deg referanser og vise deg tidligere prosjekter vi har jobbet med. Vi er stolte av vårt arbeid, og vi kan vise deg relevante eksempler som demonstrerer vår kompetanse og kvalitet.

Frigjør potensialet med profesjonell utvikling!

Vår erfaring er at når ting settes i system, blir ofte oppgaver som før var tidstyver, plutselig morsomme. Du sparer tid, kostnader, og ikke minst frustrasjon! Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.