FOR DE SOM SER LANGSIKTIG FREM

Hvorfor velge WooCommerce som nettbutikkløsning?

WooCommerce står som en kjempe innenfor den stadig voksende verden av e-handel, og det er ikke uten grunn. Med sin imponerende rekke funksjoner og allsidighet, har WooCommerce raskt etablert seg som et førsteklasses valg for bedrifter som ønsker å bygge og drive vellykkede nettbutikker.

Fordelene med

WooCommerce

Ønsker du en nettbutikk som ikke bare oppfyller dine nåværende behov, men som også kan skaleres og tilpasses etter hvert som din virksomhet vokser? WooCommerce er svaret. Dette kraftfulle, fleksible og brukervennlige nettbutikksystemet er bygget på WordPress som er verdens mest populære innholdsstyringssystem, noe som gir deg ubegrensede muligheter for tilpasning og utvidelse.

Teknologisk overlegenhet

WooCommerce er en robust, skalerbar løsning som kan håndtere små til store volumer av produkter og transaksjoner. Det støtter fysiske- og digitale varer, og abonnementer. Det kan integreres sømløst med nesten hvilken som helst tjeneste og forbedre din butikks funksjonalitet og brukeropplevelse.

Fullstendig tilpasning

Med WooCommerce kan vi tilpasse hvert aspekt av din nettbutikk etter dine spesifikasjoner. Fra produktsider til kasseprosesser, tar vi oss av alt for å møte dine og dine kunders behov. Vi har tilgang til tusenvis av temaer og plugins, slik at vi kan designe en unik og tiltalende nettbutikk som skiller seg ut.

Brukervennlighet

WooCommerce er kjent for sin brukervennlighet, funksjonalitet og intuitive back-end. Vi tar ansvar for alle aspekter av din nettbutikk – fra produkter til betalinger og frakt. La oss håndtere alt med WooCommerce, slik at din butikk kan blomstre uten at du trenger å løfte en eneste  finger.

Kostnadseffektivitet

WooCommerce er et åpen kildekode-system, noe som betyr at det er helt gratis å bruke. Dette gjør det til et utmerket valg for små og mellomstore bedrifter som ønsker å etablere en online tilstedeværelse uten store oppstartskostnader. Du betaler bare for webhotell og eventuelle ekstra plugins eller temaer du velger å bruke.

Sikkerhet og pålitelighet

Sikkerhet er avgjørende for en vellykket nettbutikk. WooCommerce støttes av et dedikert team av utviklere som jevnlig oppdaterer programvaren for å sikre at den er sikker og kompatibel med de nyeste teknologiene. Og når WooCommerce er koblet til pålitelige betalingsportaler, kan kundene dine handle trygt og sikkert.

Analyse og rapportering

WooCommerce gir oss tilgang til kraftige analyseverktøy og rapporter som gir oss innsikt i ytelsen og kundeadferden i din nettbutikk. Disse verktøyene styrker oss til å ta informerte beslutninger, optimalisere markedsføringsstrategier og øke salget til din fordel, slik at vi sammen kan nå nye høyder med din nettbutikk.

av nettet er bygget på WordPress
0 %
nettbutikker bruker WooCommerce
0 M+
gratis utvidelser tilgjengelig
0 +
ganger har WooCommerce blitt lastet ned
0 M+

Pris på nettbutikk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. 

Basic plan

For mindre nettbutikker
1500 kr Månedlig
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Pluss plan

For større nettbutikker
3000 kr Månedlig
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Basic plan

For mindre nettbutikker
16200 kr Årlig
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Pluss plan

For større nettbutikker
32400 kr Årlig
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Hvorfor velge Wican Data?

Dette er tittelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er tittelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er tittelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er tittelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med å ha en nettbutikk ?

En nettbutikk gir deg bredere rekkevidde, døgnåpen tilgjengelighet og mulighet til å markedsføre deg i ulike kanaler, samtidig som du kan nå ut til kunder over hele verden uten fysiske begrensninger. Den åpner også for bedre målretting, personlig tilpasning og en enklere kjøpsprosess som kan bidra til økt salg.

Hva er kostnaden for å opprette og vedlikeholde en nettbutikk?

Kostnadene og prisingen avhenger av flere faktorer, som omfang og funksjonalitet i nettbutikken, tilpasninger, integrasjoner og eventuelle vedlikeholdsavtaler. Vi tilpasser prisingen basert på dine spesifikke behov og budsjett, og vi gir tydelig informasjon om kostnadene involvert før oppstart.

Hvor lang tid tar det å utvikle og lansere en nettbutikk?

Tiden det tar å lage en nettbutikk kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert omfanget og kompleksiteten i nettbutikken, tilpasninger og integrasjoner som skal implementeres, samt tilgjengeligheten av nødvendige ressurser som innhold og grafikk. Vi jobber tett med deg for å forstå dine behov og mål, og vi streber etter å levere nettbutikken innen en avtalt tidsramme som passer for både deg og oss. Vi sørger for å holde deg oppdatert på fremdriften og gi deg en realistisk estimert tidsplan.

Hvordan fungerer lagerstyring og logistikk i en nettbutikk?

Vi kan hjelpe deg med å implementere effektive lagerstyringsverktøy og integrasjoner som forenkler håndtering av lagerbeholdning, ordrebehandling og logistikk. Dette bidrar til å sikre effektive leveranser og fornøyde kunder.

Kan jeg administrere nettbutikken selv, eller trenger jeg hjelp?

Vi tilbyr brukervennlige administrasjonsverktøy som gjør det enkelt for deg å administrere og oppdatere nettbutikken din. Vi gir også opplæring og support for å sikre at du får mest mulig ut av plattformen.

For de som ser langsiktig frem

Med sin kombinasjon av kraft, fleksibilitet, brukervennlighet og kostnadseffektivitet, er WooCommerce den ideelle løsningen for alle som ønsker å starte eller utvide sin virksomhet på nett. Gjør som millioner av andre bedrifter over hele verden – velg WooCommerce for din nettbutikk og begynn å selge med selvtillit og stil i dag!

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.