Vil du gjøre hverdagen enklere?

Velkommen til fremtidens arbeidsplass med Microsoft 365!

Microsoft 365 tilbyr en revolusjonerende måte å forbedre samarbeid og kommunikasjon i bedrifter.  Vi tilbyr Microsofts løsninger for moderne samarbeid med fokus på sikkerhet.

Vi kan tilby blant annet

Tilgjengelighet

Tilgang til e-post, dokumenter og andre ressurser fra hvilken som helst enhet, hvor som helst.

Samarbeid i sanntid

Flere brukere kan arbeide på samme dokument samtidig, noe som forbedrer samarbeidet.

Sikkerhetsfunksjoner

Avansert sikkerhet beskytter mot datalekkasje og sikkerhetstrusler.

Automatiske oppdateringer

Kontinuerlige og automatiske oppdateringer sikrer at du alltid har den nyeste programvaren.

Skalerbarhet

Enkelt å skalere opp eller ned avhengig av bedriftens behov.

Integrerte applikasjoner

Tilgang til et bredt spekter av produktivitetsverktøy som Word, Excel, PowerPoint og mer.

TRYGGE LØSNINGER FRA MICROSOFT

FOR SMÅ OG MELLOMSTORE BEDRIFTER

Microsoft 365, spesielt Teams, revolusjonerer bedriftssamarbeid og kommunikasjon. Teams samler medarbeidere uavhengig av sted, gir møter, fildele og sanntids-samarbeid, og eliminerer behovet for flere verktøy. Integrert med Word, Excel og PowerPoint forbedrer det arbeidsflyten. Microsoft 365 sikrer data med avansert kryptering, kontinuerlig trusselovervåking og automatiske sikkerhetsoppdateringer. Tilpassede sikkerhetsprotokoller gir bedrifter mulighet til finjustering. Det brukervennlige grensesnittet øker produktivitet og effektivitet.

Hva er stegene i...

01

Kontakt oss

Gi oss din kontaktinformasjon, slik at vi raskt kan ta kontakt med deg og starte en konstruktiv samtale for å kunne gi deg et uforpliktende tilbud fra oss.

02

Et møte

Vi tar et møte hvor vi dykker ned i dine behov og krav som vil legge grunnlaget for å lage en skreddersydd løsning som oppfyller dine forventninger.

03

Løsningsforslag

Våre konsulenter bistår med å lage et forslag til løsning.. Vi setter opp en sikker, brukervennlig og funksjonell løsning.

04

Implementering

Vi implementerer løsningen på den aktuelle plattformen, og du kan raskt dra nytte av de nye funksjonene og forbedringene som løsningen gir.

...denne prosessen?

Vi er en totalleverandør av IT-tjenester. Vårt mål er å gi deg en mer automatisert og enklere hverdag.

 

Vi har en dedikert programvareavdeling som jobber med alt av integrasjoner og webapplikasjoner, hvor vi skreddersyr alle programmene for våre kunder.

 

Våre systemer leveres alltid som skytjenester, som betyr at de er tilgjengelige når som helst, hvor som helst – med fokus på god brukervennlighet, høy sikkerhet og ytelse i toppklasse.

 

En ting mange ikke vet, er at vi også leverer masse forskjellig IT-utstyr — så vi kan hjelpe deg å finne nøyaktig de maskinene eller utstyret som løser dine behov.

Hvorfor, hvorfor ikke?

Hvorfor vi anbefaler Microsoft 365

Microsoft 365 er fantastisk for alle som vil jobbe smartere, ikke hardere. Tenk deg å ha Office-programmer som Word og Excel tilgjengelig hvor som helst, på hvilken som helst enhet – det er superpraktisk! Og med Microsoft Teams kan du chatte, ha møter og jobbe sammen med kolleger i sanntid, akkurat som om dere alle var i samme rom. Du trenger heller ikke å bekymre deg over datasikkerhet; Microsoft 365 tar hånd om dette med toppmoderne sikkerhet. Det beste? Det oppdaterer seg selv, så du har alltid de nyeste funksjonene. Uansett om du driver en liten bedrift eller jobber i et stort selskap, passer Microsoft 365 perfekt. Det er enkelt, trygt og gjør jobbhverdagen så mye lettere!

Fillagring

Microsoft tilbyr sikker lagring i skyen, slik at du kan lagre, dele og samarbeide på dokumenter fra hvor som helst. Du kan enkelt få tilgang til filene dine på tvers av ulike enheter, og det forenkler samarbeid ved å tillate flere brukere å arbeide på samme dokument samtidig.

Teams for samarbeid

Microsoft Teams er et kraftfullt verktøy for kommunikasjon og samarbeid. Det kombinerer chat, videokonferanser, fildeling og integrasjon med andre Microsoft 365-applikasjoner, noe som gjør det enkelt for team å samarbeide og holde seg oppdatert, uansett hvor man befinner seg.

Avansert sikkerhet

Microsoft 365 gir robuste sikkerhetsfunksjoner som beskytter mot cybertrusler. Det inkluderer funksjoner som tofaktorautentisering, avansert trusseldeteksjon, og verktøy for dataoverholdelse, som hjelper bedrifter med å beskytte sensitive data og møte regulatoriske krav.

Dra nytte av trygge og sikre IT-løsninger.

Ta et skritt mot forbedret IT-sikkerhet i din bedrift ved å implementere Microsoft 365.

Vi tar kontakt med deg!

Send inn din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med et uforpliktende tilbud.