IT

Føler du at den teknologiske utviklingen har løpt fra deg? La oss hjelpe deg og din bedrift med å effektivisere og automatisere prosesser slik at dere kan fokusere på deres kjernevirksomhet.
Vi tilbyr rådgivning, opplæring, produkter og tjenester, utvikling av programvare i form av nettsider og webapplikasjoner. Som Vismaforhandler med mange sertifiserte konsulenter ønsker vi å bidra til at bedriften din skal få en mer effektiv IT-hverdag ved å lage de beste løsningene skreddersydd for akkurat din bedrift. Vi er også Microsoft-forhandler og bistår daglig kundene våre med tips og triks i Microsoft 365 sine produkter, som for eksempel Teams.
Vi samarbeider tett med våre leverandører og kunder. Hos noen bedrifter kan vi opptre som deres eksterne IT-avdeling, mens andre ganger kommer vi inn som sparringspartner og med ekstra bistand til bedriftens egen IT-sjef. Det er helt opp til deg hvilken rolle du vil at vi skal ha i din bedrift.

Nettsider

Å være på nett er bedriftens viktigste ansikt utad, mot både nye og eksisterende kunder. En nettside skal være både brukervennlig, lett å navigere i, responsiv, og fungere på alle flater.

Utstyr

På utkikk etter en optimal møteromsløsning eller en ny, rå PC, men usikker på hvem som passer deg og din bedrift best?

Skytjenester og ASP

Jobb når som helst og hvor som helst med skybaserte løsninger.

Microsoft 365

Gjør den digitale hverdagen din lettere, smartere og sikrere.

Økonomisystemer

Lei av at økonomisystemet bedriften din bruker ikke møter dine behov?

Integrasjoner og programmering

Vi skreddersyr webapplikasjoner til deg og din bedrift, og hjelper deg gjerne med å erstatte excel-arket med en nettbasert løsning.

IT-drift

Vi kan påta oss alle IT-relaterte oppgaver og bistår med kompetanse og support.

Support

Kontakt en av våre IT-rådgivere for å få hjelp eller råd med tekniske utfordringer.

Telefoni og fiber

Hvilken operatør, løsning og hvilket selskap er best for min bedrift?

SEO

Søkemotoroptimalisering er en langvarig prosess som krever kontinuerlig arbeid på mange plan. Googles algoritmer avgjør hvilke nettsider som blir synlige i søkeresultatene, så vi sørger for å integrere og implementere alle systemer og motorikk for at akkurat din bedrift skal lykkes.

Nettbutikk

Vi kan bygge din nettbutikk helt fra bunnen av, og sørger for at løsningen er optimalisert for Google og andre søkemotorer.

portrett av andreas mørk bakrgrunn

Ta kontakt med Andreas.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply

    Ved å trykke send melding godtar du vår personvernerklæring

    Copyright 2022 – WICAN Gruppen