Microsoft 365 er en skybasert løsning som gjør det mulig for deg å få tilgang til filer og dokumenter hvor som helst, og når som helst. Det inkluderer blant annet programmer du sikkert kjenner fra før, som Word, Excel, PowerPoint, og ikke minst Microsoft Teams. Løsningen gir deg utrolig mange funksjoner som gjør din arbeidshverdag mer effektiv, og her er 7 grunner til at du også bør benytte Microsoft 365.

1. Tilgjengelighet

Med Microsoft 365 kan du jobbe fra hvilken som helst enhet – i hele verden. Uavhengig om du jobber med PC, nettbrett eller mobiltelefon får du tilgang til dokumenter, epost, kalender og mer. Det spiller ingen rolle om du bruker mobilen på hytta eller besøker en internettkafé i Barcelona!

2. Skalerbarhet

Microsoft 365 er bygget opp på en modell hvor du betaler for det du bruker. Det vil si at du enkelt kan legge til, eller ta bort brukere kun ved å klikke på en knapp. Når bedriften din vokser, vil Microsoft 365 vokse i takt med deg.

Skalerbarheten gjelder også for OneDrive og SharePoint, – de skybaserte lagringstjenestene til Microsoft. Den gir deg mulighet til å lagre det du måtte ønske, og du tilpasser lagringsmengden til akkurat ditt behov. Det er heller ingen begrensninger på hvor mye lagringsplass du kan få.

3. Datasikkerhet

Det er ingen vits i å legge skjul på at datasikkerhet er viktig i dagens teknologiske verden. Sikkerhet i Microsoft 365 består blant annet av multifaktor autentisering og kryptering, samt sikring av PC-er. I tillegg tilbyr løsningen også høy datasikkerhet gjennom kryptering av data, beskyttelse av e-post, mulighet til å rettighetsstyre tilgang og mye mer.

4. Garantert oppetid

En serviceavtale med Microsoft 365 inkluderer en garanti på 99,9 % oppetid. Skulle du oppleve eventuelle utfordringer i forbindelse med bruk og tilpasning av de forskjellige programmene, står vi klare til å bistå.

5. Samarbeid

Som en skybasert løsning kan du enkelt samarbeide med kollegaer, eller personer utenfor bedriften, i samme dokument – på samme tid!

Du kan også kommunisere med andre via chat, lyd og bilde. Microsoft Teams er blitt en velkjent programvare for mange – både i det offentlige og private næringsliv – og er den raskest voksende applikasjonen til Microsoft. Bruk chaten til å raskt kommunisere med dine kollegaer, og hold digitale møter med kamera og mikrofon til enheten du bruker. Du kan enkelt invitere personer utenfra bedriften også.

6. Kostnadseffektivt

Til en viss grad vil det alltid inkludere IT-kostnader for bedrifter, men med Microsoft 365 er kostnadene forutsigbare og rimelige. Det finnes ingen skjulte kostnader, og alle abonnement faktureres per måned eller år, avhengig av hva som passer deg best. Løsningen du velger vokser sammen med deg og bedriften din, og du kan enkelt øke og redusere antall brukere løpende.

7. Opplæring

Det er viktig at ansatte får god opplæring i programmer og tjenester som skal brukes i hverdagen. Microsoft 365 kommer med mye god hjelp i form av mange forskjellige videoer, veiledninger og guider med tips og triks for hvordan bruke de forskjellige programmene. Ellers tilbyr vi i Wican Data også kurs som er tilpasset ditt behov.

Er du interessert i hva Microsoft 365 kan gjøre for din bedrift? Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat!